Skocz do zawartości

Ukrycie usuniętych postów/tematów z nieprzeczytanych

Czy posty usunięte do kosza mają pojawiać się na listach nieprzeczytanych wiadomości?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy posty usunięte do kosza mają pojawiać się na listach nieprzeczytanych wiadomości?

• Tak (Pokazuj)
      8
    • Nie (Nie pokazuj)
      21

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Napisano

Jakiś czas temu padł pomysł, aby w widoku nieprzeczytanych postów nie pokazywać postów i tematów, które zostały usunięte (znajdują się w koszu). Jeśli coś takiego robić to tylko dla wszystkich (oprócz mod i adm). Dlatego stworzyłem 7 dniową ankietę, a wszystko będzie zależało od jej wyników.

Jeśli mógłbym coś zaproponować: czy można dorzucic do tego posty ukryte? Za każdym razem pokazuje mi konkurs oraz niezatwierdzony projekt elebota.

Dobrze że powiedziałeś o tym edubocie to go usunąłem - zapomniałem całkiem o tym. Niestety nie mogę zrobić tego co proponujesz ponieważ, wtedy po akceptacji nie widzielibyście tych tematów jako nowe, a przypominam że to samo jest stosowane przy artykułach, projektach oraz opisach robotów. 2-3 razy do roku musicie jakoś wytrzymać z tym głosowaniem, albo możecie użyć opcji, oznacz temat jako przeczytany 😉

O kur... źle zrozumiałem pytanie (wszystko przez kaca 😉 ) i kliknąłem "Tak", oczywiście miał być "Nie". 😅 Jak by jakiś głos miał zaważyć, to pamiętajcie że jeden wśród głosów na "Tak", to tak naprawdę głos na "Nie". 😋

Mimo, że oficjalny wynik dopiero za 6 dni to już teraz mogę wywróżyć jaki rezultat będzie tej ankiety.

Wprowadzić w życie tą poprawkę od razu 😅

CAROLUS, ja tez i dopiero zwróciłem na to uwagę po przeczytaniu Twojego posta ;-p Ale widzę że to i tak niewiele zmienia.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...