Skocz do zawartości

Ukrycie usuniętych postów/tematów z nieprzeczytanych

Treker

Czy posty usunięte do kosza mają pojawiać się na listach nieprzeczytanych wiadomości?  

29 użytkowników zagłosowało

Wyniki głosowania są ukryte!

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Jakiś czas temu padł pomysł, aby w widoku nieprzeczytanych postów nie pokazywać postów i tematów, które zostały usunięte (znajdują się w koszu). Jeśli coś takiego robić to tylko dla wszystkich (oprócz mod i adm). Dlatego stworzyłem 7 dniową ankietę, a wszystko będzie zależało od jej wyników.

Dobrze że powiedziałeś o tym edubocie to go usunąłem - zapomniałem całkiem o tym. Niestety nie mogę zrobić tego co proponujesz ponieważ, wtedy po akceptacji nie widzielibyście tych tematów jako nowe, a przypominam że to samo jest stosowane przy artykułach, projektach oraz opisach robotów. 2-3 razy do roku musicie jakoś wytrzymać z tym głosowaniem, albo możecie użyć opcji, oznacz temat jako przeczytany 😉

O kur... źle zrozumiałem pytanie (wszystko przez kaca 😉 ) i kliknąłem "Tak", oczywiście miał być "Nie". 😅 Jak by jakiś głos miał zaważyć, to pamiętajcie że jeden wśród głosów na "Tak", to tak naprawdę głos na "Nie". 😋

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Mimo, że oficjalny wynik dopiero za 6 dni to już teraz mogę wywróżyć jaki rezultat będzie tej ankiety.

Wprowadzić w życie tą poprawkę od razu 😅

CAROLUS, ja tez i dopiero zwróciłem na to uwagę po przeczytaniu Twojego posta ;-p Ale widzę że to i tak niewiele zmienia.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.