Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Witam!

Nadszedł maj a wraz z nim druga edycja turnieju ROBOXY!

W tegorocznej edycji możecie wziąć udział w zawodach MINIsumo oraz Line-Follower.

Ważne informacje:

Data: 29 maj 2011

Czas: 9:00

Miejsce: Dziedziniec Północny Gmachu Głównego, Politechnika Gdańska

Miasto: GDAŃSK

Strona zawodów: http://nksa.pg.gda.pl/roboxy/

REJESTRACJA ZAKOŃCZONA!

Dziękujemy za zainteresowanie i do zobaczenia na zawodach! 😅

Jak długo czeka się na potwierdzenie?

Zgłosiłem w czwartek zdaje się i nie mam potwierdzenia nadal. Mam się w ogóle wybierać na turniej? Czy odeślecie mnie z kwitkiem?

troszyn, spokojnie, wszystko na pewno będzie ok 😉

Ja mam pytanie w sprawie tego wpisu w regulaminie:

Dokładny przebieg trasy zostanie ogłoszona co najmniej 2 tygodnie przed terminem zawodów.

Zapomnieliście tego usunąć, czy pokażecie trasę później 😉?

Przewidujecie możliwość zwiększenia ilości przejazdów w FTL?

Myśle że ilość przejazdów będzie ograniczona jedynie przez czas trwania zawodów. A jeżeli chodzi o trase to jest ona pokazana cały czas na stronie zawodów, jednak nie cała-a w częściach z jakich się składa. Jutro złożona trasa pojawi się na stronie zawodów oraz podsumowanie rejestracji.

No i już po 😉 Zawody również udane, trochę mniej zawodników i widzów niż na TTR, ale również tutaj nie można się chyba do niczego przyczepić 😉 Bardzo dobra atmosfera i prowadzący, myślę że wszyscy spędziliśmy tam miło czas.

Moje zdjęcia:

https://www.forbot.pl/fotorelacje/roboxy_290511/

Film z finałów, przepraszam za taką jakość, ale nie mam czym edytować filmów teraz i musiałem użyć darmowego kreatora z youtube:

Później może wrzucę coś lepszego.

Nam ogólnie się podobało. Organizacyjnie wyszło w miarę dobrze ,ale to raczej dlatego, że było mało robotów. Gdyby impreza była większa to rejestracja i grupy eliminacyjne na kartkach papieru poległyby, tym bardziej w roli przymiarów do minisumo (bez komentarza :]) Przydałyby się identyfikatory z prawdziwego zdarzenia ze smyczami. Lokalizacja bardzo fajna i jednocześnie dość nietypowa.

Duże podziękowanie za skrócenie harmonogramu. Dzięki temu wszyscy przyjezdni mogli wcześniej powracać do domu (osobiście zaoszczędziliśmy 4h).

Szkoda, że nie udało wam się dogadać (SKALP i NKSA) żeby zrobić wspólnie jeszcze większe zawody, chociaż z tego co rozmawiałem problemem nie byli studenci.

No i na przyszłość moglibyście więcej ludzi ściągnąć pulą nagród

Bardzo fajne zawody. Impreza dobrze zorganizowana i prowadzona w dobrej atmosferze. Najbardziej mi się podobało wymówienie przez wodzireja "First Blood" i "Monster kill" jak Slayer zaliczył 8 wygranych z rzędu 🙂 Ogólnie brakowało tylko wyraźnych wyników na rzutniku. Zwiększa to emocje dla zawodników, którzy liczą każdy punkt, aby dostać się do finału.

Najbardziej mi się podobało wymówienie przez wodzireja "First Blood" i "Monster kill" jak Slayer zaliczył 8 wygranych z rzędu

Haha, dzięki, starałem się 😋 Choć mam nadzieję, że w przyszłym roku będziemy mieli ciut więcej sprzętu i jeszcze jednego komentatora, bo samemu było mi ciężko wszystko ogarnąć... Chciałem przeprowadzić kilka wywiadów 😋 a ten tytuł "wodzireja", który mi zapisali na identyfikatorze, to już inna historia... xD

Przejazdy finałowe LF i walki MS zostały nagrane, jest też sporo bonusowych ujęć 😋 Chłopaki już pewnie zajmują się cięciem filmu, więc za jakiś czas pewnie pojawi się tutaj link do serwera, gdzie wszystko będzie wrzucone w jakiejś porządnej jakości 🙂

Ja ze swojej strony dziękuję wszystkim raz jeszcze za przybycie - naprawdę miło słyszeć, że impreza się podobała. 🙂

gefrej mówisz, że ciężko było ci to wszystko samemu ogarnąć. A pomyśl że to było tylko 11 minisumo i pare linefollowerów:). Aczkolwiek oczywiście lepiej tak niż w ogóle 🙂.

Myślę też, że frekwencji pomogłyby również plakaty promujące zawody. W W-wie na Robomaticonie nawet w wc wisiały nad pisuarami 😃:D (przy okazji pozdrowienia dla organizatorów, widać było, że zawody nieźle rozdmuchane).

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...