roboxy2011 Napisano Maj 7, 2011 Udostępnij Napisano Maj 7, 2011 Witam! Nadszedł maj a wraz z nim druga edycja turnieju ROBOXY! W tegorocznej edycji możecie wziąć udział w zawodach MINIsumo oraz Line-Follower. Ważne informacje: Data: 29 maj 2011 Czas: 9:00 Miejsce: Dziedziniec Północny Gmachu Głównego, Politechnika Gdańska Miasto: GDAŃSK Strona zawodów: http://nksa.pg.gda.pl/roboxy/ REJESTRACJA ZAKOŃCZONA! Dziękujemy za zainteresowanie i do zobaczenia na zawodach! 😅 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Demolka Maj 8, 2011 Udostępnij Maj 8, 2011 szkoda że ogłaszacie to tak późno... Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 10, 2011 Udostępnij Maj 10, 2011 Po rejestracji powinno przyjść jakieś automatyczne potwierdzenie? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
roboxy2011 Maj 11, 2011 Autor tematu Udostępnij Maj 11, 2011 tak, zaraz się tym zajme. Mamy teraz juwenalia więc stąd lekkie opóźnienia 😋 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Maj 11, 2011 Udostępnij Maj 11, 2011 Ok, potwierdzenie dotarło 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
roboxy2011 Maj 14, 2011 Autor tematu Udostępnij Maj 14, 2011 zapraszam wszystkich niezdecydowanych do rejestracji, czasu coraz mniej rejestracja tylko do 22 maja Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
troszyn Maj 21, 2011 Udostępnij Maj 21, 2011 Jak długo czeka się na potwierdzenie? Zgłosiłem w czwartek zdaje się i nie mam potwierdzenia nadal. Mam się w ogóle wybierać na turniej? Czy odeślecie mnie z kwitkiem? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 22, 2011 Udostępnij Maj 22, 2011 troszyn, spokojnie, wszystko na pewno będzie ok 😉 Ja mam pytanie w sprawie tego wpisu w regulaminie: Dokładny przebieg trasy zostanie ogłoszona co najmniej 2 tygodnie przed terminem zawodów. Zapomnieliście tego usunąć, czy pokażecie trasę później 😉? Przewidujecie możliwość zwiększenia ilości przejazdów w FTL? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
roboxy2011 Maj 23, 2011 Autor tematu Udostępnij Maj 23, 2011 Myśle że ilość przejazdów będzie ograniczona jedynie przez czas trwania zawodów. A jeżeli chodzi o trase to jest ona pokazana cały czas na stronie zawodów, jednak nie cała-a w częściach z jakich się składa. Jutro złożona trasa pojawi się na stronie zawodów oraz podsumowanie rejestracji. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 30, 2011 Udostępnij Maj 30, 2011 No i już po 😉 Zawody również udane, trochę mniej zawodników i widzów niż na TTR, ale również tutaj nie można się chyba do niczego przyczepić 😉 Bardzo dobra atmosfera i prowadzący, myślę że wszyscy spędziliśmy tam miło czas. Moje zdjęcia: https://www.forbot.pl/fotorelacje/roboxy_290511/ Film z finałów, przepraszam za taką jakość, ale nie mam czym edytować filmów teraz i musiałem użyć darmowego kreatora z youtube: Później może wrzucę coś lepszego. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Barto Maj 30, 2011 Udostępnij Maj 30, 2011 Nam ogólnie się podobało. Organizacyjnie wyszło w miarę dobrze ,ale to raczej dlatego, że było mało robotów. Gdyby impreza była większa to rejestracja i grupy eliminacyjne na kartkach papieru poległyby, tym bardziej w roli przymiarów do minisumo (bez komentarza :]) Przydałyby się identyfikatory z prawdziwego zdarzenia ze smyczami. Lokalizacja bardzo fajna i jednocześnie dość nietypowa. Duże podziękowanie za skrócenie harmonogramu. Dzięki temu wszyscy przyjezdni mogli wcześniej powracać do domu (osobiście zaoszczędziliśmy 4h). Szkoda, że nie udało wam się dogadać (SKALP i NKSA) żeby zrobić wspólnie jeszcze większe zawody, chociaż z tego co rozmawiałem problemem nie byli studenci. No i na przyszłość moglibyście więcej ludzi ściągnąć pulą nagród Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Maj 30, 2011 Udostępnij Maj 30, 2011 Druga galeria: https://www.forbot.pl/fotorelacje/roboxy_290511_2/ Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gryf Maj 30, 2011 Udostępnij Maj 30, 2011 Bardzo fajne zawody. Impreza dobrze zorganizowana i prowadzona w dobrej atmosferze. Najbardziej mi się podobało wymówienie przez wodzireja "First Blood" i "Monster kill" jak Slayer zaliczył 8 wygranych z rzędu 🙂 Ogólnie brakowało tylko wyraźnych wyników na rzutniku. Zwiększa to emocje dla zawodników, którzy liczą każdy punkt, aby dostać się do finału. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
gefrej Maj 31, 2011 Udostępnij Maj 31, 2011 Najbardziej mi się podobało wymówienie przez wodzireja "First Blood" i "Monster kill" jak Slayer zaliczył 8 wygranych z rzędu Haha, dzięki, starałem się 😋 Choć mam nadzieję, że w przyszłym roku będziemy mieli ciut więcej sprzętu i jeszcze jednego komentatora, bo samemu było mi ciężko wszystko ogarnąć... Chciałem przeprowadzić kilka wywiadów 😋 a ten tytuł "wodzireja", który mi zapisali na identyfikatorze, to już inna historia... xD Przejazdy finałowe LF i walki MS zostały nagrane, jest też sporo bonusowych ujęć 😋 Chłopaki już pewnie zajmują się cięciem filmu, więc za jakiś czas pewnie pojawi się tutaj link do serwera, gdzie wszystko będzie wrzucone w jakiejś porządnej jakości 🙂 Ja ze swojej strony dziękuję wszystkim raz jeszcze za przybycie - naprawdę miło słyszeć, że impreza się podobała. 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Barto Maj 31, 2011 Udostępnij Maj 31, 2011 gefrej mówisz, że ciężko było ci to wszystko samemu ogarnąć. A pomyśl że to było tylko 11 minisumo i pare linefollowerów:). Aczkolwiek oczywiście lepiej tak niż w ogóle 🙂. Myślę też, że frekwencji pomogłyby również plakaty promujące zawody. W W-wie na Robomaticonie nawet w wc wisiały nad pisuarami 😃:D (przy okazji pozdrowienia dla organizatorów, widać było, że zawody nieźle rozdmuchane). Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »