Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Jeśli chodzi o ogarnianie, to nie zajmowałem się wyłącznie prowadzeniem imprezy, ale szczegóły pozwolę sobie zostawić dla siebie, żeby nie psuć wrażenia 😋 Poza tym pierwszy raz byłem komentatorem, więc następnym razem będzie lepiej 😋 Chciałbym w przyszłości więcej czasu poświęcić na LF i wywiady z zawodnikami.

Jestem naprawdę szczęśliwy, że wszystko poszło sprawnie i jesteście zadowoleni 🙂 Przyznam, że zabrakło paru rzeczy, które były w zeszłym roku oraz, że było trochę niedociągnięć, ale mam nadzieję, że za rok wszystko będzie jeszcze lepiej i znów będziecie chcieli do nas wrócić 😋

BTW: muzyka w tle nie przeszkadzała zbytnio?

Jak dla mnie było ok 😉

Brakowało chyba tylko dostępu do sieci. Była sieć na certyfikaty, ale obok była też jakaś "konferencja", do niej pewnie łatwiej byłoby znaleźć hasło 😉

Do "konferencji" było hasło: praca2011 podane przez organizatorów w sobote. Ta sama sieć była dostępna w niedzielę.

Muzyka była ok. Przynajmniej nie tylko huragany i mini było słychać 😋

@gefrej muzyka jak muzyka jak się wziąłem za remont CzubuŚ'a to dopiero dźwięki wydobywały się🙂 niestety małe zmiany nie wyszły mu na zdrowie i teraz czeka go kapitalny remont.

tak jak koledzy zauważyli kameralnie ale bardzo wesoło i rodzinnie tak jak lubię!!

Czubuś jest przesympatyczny, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia 🙂 Mam też nadzieję sam wystartować następnym razem, choć może raczej jako freestyle 🙂

Zawody bardzo fajne, brakowało wyświetlania wyników minisumo na rzutniku ale przy tak małej liczbie robotów nie było to problemem. Dobrze, że skróciliście zawody, dzięki temu byłem już przed 22 w Poznaniu.

Zapis w regulaminie który chyba wszystkich dziwił: Roboty są stawiane na zmianę, zaczyna ten kto przegrał losowanie monetą. Lepiej jest (i nikt na to nie narzeka) jak pierwszy stawia ten kto przegrał losowanie a później ten kto wygrał rundę.

Było OK.

Na zawodach zapomniałem podziękować kolegom ownya i sailo (chyba nie mylę nicków) za przetwornicę potrzebną do naprawy Jeżyka. WIELKIE DZIĘKI 🙂

Zawody bardzo mi się podobały. Organizatorzy mili i pomocni. Rywalizacja przebiegała w fajnej, przyjaznej atmosferze. Oby w przyszłym więcej zawodników zdecydowało się przyjechać do Gdańska, bo naprawdę warto. Fajnie by było jakby była jakaś woda albo cokolwiek innego do picia.😉

Na zawodach zapomniałem podziękować kolegom ownya i sailo (chyba nie mylę nicków) za przetwornicę potrzebną do naprawy Jeżyka. WIELKIE DZIĘKI

Nie ma sprawy. Cieszę się, że mogliśmy pomóc:)

heh nawet nie zwróciłem uwagi na ten zapis z monetą. Wszędzie spotyka się, że wybrany z rundy stawia w kolejnej jako pierwszy aby przegrany miał większe szanse. A wielokrotnie ma to bardzo duże znaczenie i o wygranej/przegranej walce 2 mocnych robotów może decydować właśnie kto wygra rzut monetą 🙂.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...