Skocz do zawartości

[Eagle] Beta testy nowej wersji programu

Pomocna odpowiedź

Ja obecnie pracuję z Eaglem na dwóch monitorach i powiem Wam, że nie ma lepszego rozwiązania niż wyświetlanie pcb na jednym a schematu na drugim. Zastanawiam się nad zakupem trzeciego lub telewizora ok 40" z FULL HD zamiast dwóch monitorów.

Najlepszym rozwiązaniem byłoby mieć trzy monitory tej samej wielkości.

Zastanawiam się nad zakupem trzeciego lub telewizora ok 40" z FULL HD zamiast dwóch monitorów

2 monitory są 1000 razy lepsze niż jeden nie wiadomo jak wielki, na 40 calach źle się pracuje bo musisz siedzieć od niego dalej czyli więcej na nim nie wyświetlisz bo i tak będzie to gorzej widać.

Ja zazwyczaj pracuję na laptopie podłączonym do monitora, właśnie jakiś schemacik na laptopie, a przykładowo płytka nad którą pracuję na monitorze.

2 monitory są 1000 razy lepsze niż jeden nie wiadomo jak wielki, na 40 calach źle się pracuje bo musisz siedzieć od niego dalej czyli więcej na nim nie wyświetlisz bo i tak będzie to gorzej widać.

Będę musiał przetestować jak się pracuje na TV 40".

Oto screen z TV 40":

Jest to projekt płytki robota sprzed kilku lat.

Ja zazwyczaj pracuję na laptopie podłączonym do monitora, właśnie jakiś schemacik na laptopie, a przykładowo płytka nad którą pracuję na monitorze.
U mnie jak na razie sytuacja wygląda tak samo.
  • 2 tygodnie później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...