Treker (Damian Szymański) Kwiecień 15, 2012 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 15, 2012 Tak dokładnie, przykleiłem trzy małe półkule:
slawko_k Kwiecień 15, 2012 Udostępnij Kwiecień 15, 2012 Dzięki za odp ale podaj jeszcze z jakiego są materiału.
Treker (Damian Szymański) Kwiecień 15, 2012 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 15, 2012 To są spiłowane kulki do takich zabawkowych pistoletów Nie przykładałem uwagi zbytnio do materiału, byle czujniki nie haczyły o podłoże.
entrick Lipiec 9, 2012 Udostępnij Lipiec 9, 2012 A ile to cudo kosztowało? Jeśli można wiedzieć, to interesuje mnie, ile kosztowało wykonanie płytki. Czy to rozsądna alternatywa dla ręcznego wytrawiania, termotransferu i tych klimatów?
Carpe Diem Lipiec 9, 2012 Udostępnij Lipiec 9, 2012 ile kosztowało wykonanie płytki Zależy od 'bajerów' jakie sobie wybrał ale pewnie ze 300zł. Czy to rozsądna alternatywa dla ręcznego wytrawiania, termotransferu i tych klimatów? Wysyłanie płytek do firmy to droga zabawa w porównaniu do domowego wytrawienia za 6-7zł ale jakość jest b. dobra choć można porównywalną osiągnąć w domu. 1
Treker (Damian Szymański) Lipiec 10, 2012 Autor tematu Udostępnij Lipiec 10, 2012 A ile to cudo kosztowało? Jeśli można wiedzieć, to interesuje mnie, ile kosztowało wykonanie płytki. Licząc wszystkie testy wyjdzie około 600-800zł pewnie za całość. Czy to rozsądna alternatywa dla ręcznego wytrawiania, termotransferu i tych klimatów? Nie ma żadnego porównania. Wykonanie płytki w domu do takiej konstrukcji byłoby zbyt trudne, a w niektórych miejscach wręcz niemożliwe.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »