dobkos Napisano Kwiecień 5, 2012 Udostępnij Napisano Kwiecień 5, 2012 Zlecę wykonanie elektroniki i oprogramowania Line Followera do gotowej konstrukcji. Preferowany Gdańsk lub okolice. Cena do uzgodnienia.
ProeXtreme Kwiecień 6, 2012 Udostępnij Kwiecień 6, 2012 Do czego ten robot ma służyć? Nie lepiej będzie samemu skonstruować takiego robota?
ps19 Kwiecień 6, 2012 Udostępnij Kwiecień 6, 2012 Do nauki najlepiej jest wykonać https://www.forbot.pl/forum/topics20/przepis-na-robota-w-pelni-programowalny-line-follower-vt2356.htm Z tego co wiem to większość regulaminów zabrania używania robotów kupnych, a nawet jeżeli nie to w przypadku awarii nie będziesz widział co mogło pójść nie tak. Poszperaj po katalogu robotów i zobacz ile wynoszą koszty samego "ciała" robota
dobkos Kwiecień 6, 2012 Autor tematu Udostępnij Kwiecień 6, 2012 Robot miał być całkowicie mojego autorstwa, konstrukcję wykonałem sam, niestety na elektronikę nie mam czasu... Robot nie będzie startował w jakichkolwiek konkursach !!! więcej info na priv
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »