Skocz do zawartości

ProfiTechnik - nowy sponsor. Konkurs na dobry początek.

Pomocna odpowiedź

Losowanie oczywiście byłoby najlepszym rozwiązaniem. Jednak zgodnie z polskim prawem nie można organizować loterii, ani gier hazardowych bez zgody odpowiednich organów państwowych. Z tego powodu konkursy takie prowadzone były w takiej formie jak ten.

Wysyłałeś już może maile do zwycięzców? Pytam, bo niby moje imię i nazwisko pasują do jednego ze zwycięskich, ale nie dostałem żadnej wiadomości. Nie lubię żyć w niepewności : D

Tak wysłałem, tak czy inaczej poprawne adresy zostały przekazane już do sponsora. Więc jeśli to Ty to i tak dostałbyś przesyłkę niedługo 😉

Powiem jak mamy rozwiązane konkursy, w mojej gildii gry Settlers Online. Co wikend mamy konkursy, też z początku było z tym zamieszanie, kiedy i jak, bo jednym pasowało rano innym nie itd; i wyszło, że obecnie konkurs mamy zawsze w sobotę, rozpoczyna się o godzinie 21:00 i trwa max 30 minut. Od tej pory zasadniczo nie ma problemów, z konkursami. Przy czym wiadomości o konkursie, admin gildii przysyła zawsze już w piątek, na PW, no ale tam wynika to z specyfiki gry, i rozmiaru gildii ok 40 osób. W ostatnim konkursie gracze na najniższych lewelach byli niejako celami konkursu, wiec nie mogli się logować do gry w wyznaczonych godzinach. No ale to inna specyfika.

Dziękuję za sugestię, przemyślę sprawę. Aktualnie najbliższy konkurs planowany jest na początek lutego, tematem konkursowym prawdopodobnie będzie stworzenie jakiegoś projektu - szczegóły wkrótce.

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...