Skocz do zawartości

Nowy katalog artykułów

Treker

Pomocna odpowiedź

Wiedzieliście, że na Forbocie opublikowane jest już ponad 190 artykułów? Zarówno początkujący jak i zaawansowani użytkownicy znajdą u nas coś dla siebie. Jednak z powodu tak dużej ilości artykułów, problematyczne stało się ich przeszukiwanie. Od pewnego czasu udostępniona była lista artykułów. Jednak docierały do mnie głosy, że jest ona nie wygodna dla czytelników.

Dlatego rozpocząłem prace nad nowym katalogiem artykułów, w którym znajdziecie miniaturki zdjęć oraz fragmenty artykułów. Dzięki temu szybciej będziecie mogli zorientować się, co może Was zainteresować.

Jest to ciągle wersja testowa, dlatego czekam na Wasze uwagi. Nowa wersja dostępna jest pod starym adresem katalogu artykułów o robotyce, poprzednia znajduję się pod nowym adresem i jest dostępna z poziomu nowego spisu.

Przy okazji zachęcam do zapoznania się z drugim odcinkiem naszego nowego artykułu o budowie robotów minisumo.

katalog_art.png

Carpe Diem, zostawię na kilka dni w obecnej formie, później wezmę pod uwagę Wasze zgłoszenia i będziemy testować nową wersję.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

Właśnie. Przyda się więcej artykułów, może ciut mniejszą czcionką czy coś. Może dodatkowo w postaci dwóch kolumn? Teraz ciężko jest mi ogarnąć wzrokiem, a tak byłyby mniejsze bloki, które dałoby radę ogarnąć w moment.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.