KonradIC13 Napisano Lipiec 25, 2013 Udostępnij Napisano Lipiec 25, 2013 Czy ktoś wie gdzie można dostać (najlepiej w PL) magnesy takiego typu jak zaleca producent? Tj. walec ale namagnesowany tak że jedna połówka jest N a druga S Próbowałem sam poszukać ale niestety wszystko jest zapełnione "mainstreamowymi" neodymami gdzie góra jest jednym biegunem a dół jest drugim :/ Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Lipiec 25, 2013 Udostępnij Lipiec 25, 2013 KonradIC13, powinieneś dostać bana za lenistwo. Nawet u nas są tematy o magnesach, a na necie w kilka sekund odnajdujesz producenta z Warszawy na stronie magnesy.eu a tam jest taki magnes. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
KonradIC13 Lipiec 25, 2013 Autor tematu Udostępnij Lipiec 25, 2013 Przepraszam, mój błąd, już wiem że powinienem przejrzeć 7 stron tematu o nazwie 'Ogólnie o robotach MicroMouse' który pojawił się przy wyszukiwaniu frazy Manges i podobnych, znalazłem te dwa posty o których mówiono o tym sklepie. Dziękuję za pomoc. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Lipiec 25, 2013 Udostępnij Lipiec 25, 2013 KonradIC13, wystarczy szukać po postach, nie po tematach i masz naprawdę wszystko na tacy. Potem już tylko przeglądarkowa wyszukiwarka słów, z zaznaczaniem w kolorze i znalezienie każdego słowa magnes zajmuje kilka sekund i nie musiałbyś przeglądać 7 stron jednego tematu. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Pomocna odpowiedź