Skocz do zawartości

Oddam! - STM32, Arduino, czujniki, konwertery RS232

Pomocna odpowiedź

Przypominam, że pierwsze wyniki już jutro wieczorem. Na zachętę zdjęcie niektórych fantów:

Szczęśliwcy zostali powiadomieni już przez PW - rozeszły się wszystkie nagrody 🙂

Ale uwaga, planuję co jakiś czas organizować kolejne mini konkursy dla już zapisanych osób 🙂

Dzięki wszystkim za zabawę!

Sen, aktualnie trwa weryfikacja i czekam na odpowiedzi na pytanie - zgodnie z zapowiedzią. Myślę, że szczęśliwcy będą mogli się później sami pochwalić 🙂

Nikomu nie potwierdziłem jeszcze poprawności odpowiedzi na pytanie, czekam na wszystkich użytkowników. Jeśli do końca dnia nie otrzymam odpowiedzi od wszystkich osób, na ich miejsce wybiorę kolejnych szczęśliwców.

Tak jak pisałem, rozeszły się wszystkie upominki, więc było lekko ponad 300 osób 🙂

Jednak zachęcam do dalszego subskrybowania:

1) Nie ominą Was żadne ciekawe wpisy

2) Kto wie czy w przyszłości nie rozdam kolejnych upominków wśród już zapisanych osób 🙂

Sen, trzy osoby nie zgłosiły się po nagrody. Zgodnie z zapowiedzią wybrałem kolejne 3, do których wysłałem PW.

czekam na wszystkich użytkowników

Jeśli ktoś odpowiedział na PW, to nie ma o co się martwić. Postaram się wysłać upominki w tym tygodniu.

Wczoraj wysłałem upominki. Wybaczcie, że bez gadżetów Forbota, ale mogłem wysłać je wczoraj lub z gadżetami tydzień później. Wolałem je dostarczyć do Was wcześniej 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...