Sverre Napisano Luty 14, 2009 Udostępnij Napisano Luty 14, 2009 Kupię gąsienice gumowe dwie sztuki. Szerokość - do 3 cm maximum Długość - do 10 cm (bez opcinania) Cena - wmiare tanie (20 zł za sztuke maximum.) Oferując, wdzięczny bym był gdybyście pokazali zdjęcia. Czekam... Pozdrawiam, Janek.
Sabre Luty 14, 2009 Udostępnij Luty 14, 2009 Czy naprawdę jest ci tak ciężko poszukać samemu? Np. takie
Mihau Luty 22, 2009 Udostępnij Luty 22, 2009 Z tego co wiem to te gąsiennice nie są zbyt podatne na przenoszenie napędu. W zawodach minisumo to jest raczej ważne.
Le_Cheque Luty 22, 2009 Udostępnij Luty 22, 2009 Mihau pewnie masz rację, ale za cenę 20 zł raczej nic lepszego nie wchodzi w grę.
nes86 Luty 22, 2009 Udostępnij Luty 22, 2009 gąsiennice nie są zbyt podatne na przenoszenie napędu nie rozumiem tego. Oczywiście gąsienice mają swoje wady (większa siła potrzebna do skręcenia oraz trudności przy wykonywaniu takiego napędu) ale mają także wiele zalet takich jak większa przyczepność. Ja sam chciałem w mini sumo zastosować gąsienice ale przez "bajzel" w firmie która miała je dla mnie wykonać byłem zmuszony na tydzień przed zawodami szukać alternatywnego rozwiązania i przez to zajełem "tylko" drugie miejsce na robotic arena 2008
Treker (Damian Szymański) Luty 23, 2009 Udostępnij Luty 23, 2009 Ja sam chciałem w mini sumo zastosować gąsienice ale przez "bajzel" w firmie która miała je dla mnie wykonać byłem zmuszony na tydzień przed zawodami szukać alternatywnego rozwiązania i przez to zajełem "tylko" drugie miejsce na robotic arena 2008 Opiszesz swojego minisumo na diodzie?
Mihau Luty 23, 2009 Udostępnij Luty 23, 2009 Miałem na myśli że chyba te legowskie kółka nie mają żadnych ząbków, czy coś. Tylko tarciem możena je napedzać
nes86 Luty 23, 2009 Udostępnij Luty 23, 2009 Mogę opisać, ale nie mam żadnych zdjęć z okresu budowy a na zdjęciach złożonego nic prawie nie widać. Od pewnego czasu planuję opisać robota mikro sumo i zrobię to za miesiąc po zawodach w Wiedniu Porobię zdjęcia w trakcie budowy to będzie wszystko ładnie widać. oczywiście mikrosumo na gąsienicach.
Le_Cheque Luty 23, 2009 Udostępnij Luty 23, 2009 https://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=542012321 Ja mam coś takiego. jak widać ma małe "wałeczki", gąsienice tak samo.
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »