Komentator Napisano Marzec 18, 2018 Udostępnij Napisano Marzec 18, 2018 Od premiery Raspberry Pi 3 model B+ minęło już kilka dni. Pora sprawdzić swoją wiedzę na temat nowego modelu malinki.Ile pamięci RAM znajdziemy na pokładzie RPi? Jaki transfer uzyskamy przez Gigabit Ethernet?Sprawdź jak dobrze znasz nowe Raspberry Pi! UWAGA, to tylko wstęp! Dalsza część artykułu dostępna jest na blogu.Przeczytaj całość »Poniżej znajdują się komentarze powiązane z tym wpisem. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
zard Marzec 18, 2018 Udostępnij Marzec 18, 2018 Przyznaje się, że przy 3 pytaniach oszukiwałem Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Marzec 18, 2018 Udostępnij Marzec 18, 2018 zard, witaj na forum! A na czym to oszukiwanie polegało 😉? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
zard Marzec 18, 2018 Udostępnij Marzec 18, 2018 sprawdziłem odpowiedzi na pytania o PIIIIII i PIIIII i jeszcze jedno ... nie pamiętam które nie podaje żeby nie zniszczyć zabawy innym 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Marzec 19, 2018 Udostępnij Marzec 19, 2018 zard, to chyba nie oszukiwanie - nigdzie nie było napisane, że nie można korzystać z materiałów dodatkowych 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
BlackJack Marzec 19, 2018 Udostępnij Marzec 19, 2018 Nieżle mi poszło jak na kogoś, kto Maliną interesuje się tak sobie, choć Pi 3 mi leży w szufladzie, tylko jakoś czasu ciągle na nią brak 🙁 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
slon Marzec 20, 2018 Udostępnij Marzec 20, 2018 Fajny Quiz przypomina mi się praca w handlu. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »