Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam! Mam na imię Janek. Mam 32 lata. Jestem technikiem informatyki, uczę się  tworzenia stron www i chcę nauczyć podstaw elektroniki aby móc w przyszłości  mierzyć się z usterkami między innymi na płytach głównych urządzeń.

• Lubię! 1

Witam wszystkich. Zawsze chciałem się nauczyć coś na temat elektroniki. Interesowało mnie to. Ogólnie jestem z wykształcenia elektrykiem, ale na co dzień pracuje jako spawacz światłowodów i informatyk. Sieci lan i itp.

Pozdrawiam
Mateusz 

• Lubię! 1

Witam Jestem Krzysiek lat 24 w sumie to chciałem od dawna nauczyć się podstaw lutowania itd zaczynając od tego by zrobić sobie fajne podświetlenie LED w pokoju, czy też naprawy uszkodzonych konsol zawsze jakiś unikałem tego teraz wciągnąłem się w wielkiego elektronika z yt i Daniela Rakowickiego i jakoś wróciło życzę miłego dnia i pozdrawiam 

• Lubię! 1

@Maniekwol cześć Mateusz, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Bartoliomeus cześć Bartek, witam na forum! Nigdy nie jest za późno, elektronika to ciekawe hobby - życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce.

@adamg1975 witam na forum 🙂

@SilverSan cześć Krzysiek, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. W razie problemów pytaj śmiało!

Witojcie elektrony i elektronki.  Rodzice dali mi na imę Jacek, choć mawiają na mnie Buszmen. Wracam do zawodu i hobby po dość sporym czasie. Kończyłem ZSE w Bydgoszczy. ze względu na wzrok pozostaję przy THT. SMD po prostu nie widzę.  Pozdrawiam wszystkich.

• Lubię! 2

@Buszmen witam na forum 🙂 Zachęcam do stałej aktywności na forum!

@nikos120 witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

Witam

Jestem Grzesiek , mam 56 lat. Kiedyś interesowałem się elektroniką ale miałem dużą przerwę. Trafiłem na waszą stronę i postanowiłem uzupełnić wiedzę.

• Lubię! 2

@Blunos witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. Życzę udanych eksperymentów z elektronika w praktyce 🚀

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...