Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Osk1 cześć, tak jest. Fajnie że trafiłeś na nasze forum 🙂 

@rafal_pro witam na forum 🙂 Życzę powodzenia! Ale z programistycznym zapleczem powinno być Ci łatwiej.

@Miech123 cześć! Fajnie że masz nowe zajęcie 🙂 

@Kuba111 również witam serdecznie. Cieszymy się, a ja ze swojej strony zachęcam Cię do dalszej aktywności na forum 🙂 

Witam wszystkich. Na imię mam Bartosz. Od niedawna zacząłem interesować się elektroniką, Ostatnio trafił w moje ręce kurs dla początkujących i tak o to trafiłem na to forum. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.

• Lubię! 1

Cześć jestem Kacper.
Uczę się na kierunku Technik Mechanik na którym są poruszane tematy elektroniki ale nie zagłębiamy się w nie zbyt szczególnie. Jednak mnie to zainteresowało więc postanowiłem skorzystać z kursu. Pozdrawiam wszystkich.

• Lubię! 2

Witam Wszystkich jeszcze w starym roku 2023 i już życzę udanych projektów w Nowym Roku 2024.

Będę próbował znaleźć trochę czasu na zabawkę jaką dostałem w prezencie i rozwinąć swoje zainteresowanie w tym kierunku.

Wiesław :)

• Lubię! 2

Witam wszystkich,

Pewnego pięknego dnia postanowiłem że stagnacja w życiu jednak nie jest dla mnie i trzeba zadbać o swój rozwój dlatego chciałbym się rozwinąć w kierunku elektroniki. Już się nie mogę doczekać aby rozpocząć kurs arduino.

Pozdrawiam :)

• Lubię! 1

@Kacper_01 Witam na forum 🙂 Fajnie że tu trafiłeś

@MarekM Cześć!

@kmiew1 Witam Wiesławie na naszym forum 🙂 dziękujemy za pozytywny komentarz,  życzę powodzenia z radzeniem sobie z zadaniami.

@StefekKato witam serdecznie 🙂 Super! Nie trać zapału, elektronika to świetne zajęcie

@programator5 witam serdecznie na forum 🙂 zachęcam do dalszej aktywności

@AntekMontaz witam serdecznie 🙂 

@MariuszM71 również witam serdecznie 🙂 

@Okotymek cześć Tymon, fajnie że zaczynasz w tak młodym wieku 🙂 tak trzymaj!

@burczymucha witam serdecznie 🙂 To świetnie! Trzeba szukać nowych wyzwań. Tu nie brakuje ludzi co ciągle coś robią. Powodzenia!

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...