Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć wszystkim 🖐️

Mam na imię Konrad, na forum forbot trafiłem przez przypadek szukając informacji do nauki arduino. W każdym wolnym czasie starałem się poświęcać nauce programowania arduino, esp, raspberry. Niestety przez ostatni czas strasznie brakuje mi czasu na chociaż chwile przyjemności i zabawę z elektroniką, za to częściej zaglądałem na forum z zazdrością czytając coraz to ciekawsze projekty, które tworzycie, są naprawdę mega !

Mam nadzieje, że się to zmieni i będę mógł dalej wrócić do zabawy i realizować zaległe projekty, które mam w głowie 🤭

Widząc fajną społeczność jaką stworzyliście na tym forum, która stara się być pomocna, że i w moim przypadku gdy będę jej potrzebował to właśnie na tym forum otrzymam ✌️

• Lubię! 1
(edytowany)

Cześć, z tej strony Adrian. Niestety nie mogłem odzyskać hasła do poprzedniego konta także musiałem zarejestrować się ponownie

Edytowano przez Adonaktiv
  • Lubię! 1

Cześć, jestem Jacek.

Z wykształcenia jestem elektrykiem i po szkole pracowałem w tym zawodzie przez 6 lat ale to było baaardzo dawno temu. Teraz postanowiłem przypomnieć sobie co nieco, szczególnie z elektroniki i w końcu coś zbudować, a może i zaprogramować. No i żeby działało!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę powodzenia.

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Artur, pochodzę ze śląska, głównie interesuję się motoryzacją i rajdami, simracingiem i przez to tak naprawdę trafiłem tutaj ponieważ zaczynam swoją przygodę z arduino 🙂

• Lubię! 1
(edytowany)

Cześć wszystkim,

wita was nowy kocur, stary fan elektroniki, ale nowy praktyk. Tak, w końcu postanowiłem dotknąć rezystorka 😉

Pozdrawiam i życzę wielu nowych pomysłowych projektów 

Edytowano przez ChomArektus
Ortografia
  • Lubię! 1

Witam wszystkich cieplutko,

Jestem Mateusz, na co dzień skromny DevOps. Zainteresowałem się elektroniką poprzez kanały związane z cybersec i IOT realizujące różne projekty DIY flipperów, skanerów itp. diabelskich urządzeń. Trochę grzebię w rust i zaliczyłem kilka którtkich podejść do tworzenia projektów na tinkerCAD'dzie. Od niedawna posiadacz arduino, zakasam zatem rękawy i widzimy się w tematach. 

• Lubię! 1

@amwi cześć Amelia, witam na Forbocie - mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne!

@Hubiksus cześć Hubert, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@pankory witam na Forbocie - słusznie, na naukę nigdy nie jest za późno. Powodzenia!

@orangestreet cześć, witam na forum 🙂

@Hrabcio cześć Konrad, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności. W razie problemów pytaj śmiało 🙂 

@Adonaktiv cześć Adrian, wyślij w prywatnej wiadomości informacje o Twoim drugim koncie - połączę je.

@Jack001 cześć Jacek, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@lyru cześć Artur, Arduino ma wiele zastosowań - na pewno połączysz je również z Twoimi innymi pasjami, powodzenia!

@ChomArektus witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🚀

@krzysio-ok cześć, witam na Forbocie!

@Mtb cześć Mateusz, elektronika i Arduino to ciekawe hobby, mam nadzieję, że wciągniesz się na długo 🙂

@Wielusia cześć Agnieszka, witam na forum - mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@oxygen13 cześć Grzegorz, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@mirko cześć Mirek, powodzenia w nauce elektroniki - mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🚀

• Lubię! 2

Jan92

Witam wszystkich pasjonatów elektroniki, z wykształcenia jestem mechanikiem, ale od wielu lat zajmuję się elektroniką i automatyką amatorsko.

Pod choinkę w prezencie dostałem zestaw startowy i zamierzam zacząć przygodę z nauką programowania. 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...