Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Dzień dobry.

Nazywam się Radosław, mam 43 lata. Zawodowo jestem elektrykiem ale od dzieciństwa interesowałem się elektroniką. Po latach chcę wrócić do dawnego hobby. Mam nadzieję, że nie przeliczyłem się zaczynając do STM32.

Pozdrawiam.

• Lubię! 1

Cześć nazywam się Paweł. Mam 40 lat. Forum znalazłem już dawno ale jakoś uciekło mi z oczu. Interesuję się wieloma rzeczami bo motoryzacją, techniką, budownictwem. lubię się uczyć nowych rzeczy i to forum wydaje mi się że daje taką możliwość a satysfakcja w samodzielnie wykonanego projektu nie do zastąpienia. Więc jestem. 

• Lubię! 2

Hej! Mam na imię Asia, mam 24 lata, obecnie pracuję jako inżynier R&D. Zawsze chciałam nauczyć się czegoś więcej o elektronice i w końcu mam czas i przestrzeń żeby to zrobic :) 

• Lubię! 2

Cześć wszystkim. Mam na imię Dawid. Jestem nowy na Forbot. Budowanie małych technicznych elementów było dla mnie przyjemnością od najmniejszego. Gdy byłem mały, najpiękniejszymi chwilami były dni, gdy mogłem godzinami spędzić czas w pokoju budując lego. Jak podrastałem chciałem być jak Tony Stark. Później przekształciło się to w zainteresowanie ogólnie rozumowaną techniką i tak też poszedłem do technikum na elektroenergetykę transportu szynowego. Ostatnie 10 lat uprawiałem zawodowo kolarstwo oraz uczęszczałem do szkoły muzycznej. Po zakończeniu kariery w zeszłym roku, wyjechałem za granice do pracy jako elektromonter w bardzo fajnej, rozwojowej firmie. Zacząłem się interesować i zastanawiać nad programowaniem, lecz w głowie wiedziałem że nie chce rezygnować z budowania urządzeń w realnym świecie. Zastanawiałem się jak te zainteresowania mógłbym połączyć. Przeszukując internet za materiałami do nauki natrafiłem na filmiki z Forbota i tak też tutaj trafiłem. Jestem pełny zaciekawienia i pozytywnej energii. Ciesze się że mogę tu być i próbować swoich sił w Elektronice wraz z Forbot i całą jego społecznością.

Pozdrawiam Ciepło,

• Lubię! 2

@ARDIP cześć Paweł, witam na Forbocie - mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🙂

@Riliane dzień dobry, witam na forum!

@radoslavv cześć Radosław, witam na forum - STM32L4 to dość zaawansowane układy, ale jeśli chcesz to możesz od nic zacząć 🙂

@Maciek2023 cześć Maciek, witam na Forbocie - w razie problemów pytaj śmiało na forum.

@Rex-io cześć Paweł, witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@asiaw1219 cześć Asia! Witam na forum, mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne!

@DAWMIG1199 cześć Dawid! Elektronika to ciekawe hobby, które daje dużo możliwości - na pewno się wciągniesz!

@PrzemekPfeife cześć Przemek, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🚀

@ulves witam na forum! Powodzenia w nauce elektroniki 🙂

@Magdalena8 witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z Arduino w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂 

@wolfenstin witam na forum, elektronika to ciekawe hobby dla wielu osób. Na pewno też się wciągniesz, powodzenia!

• Lubię! 1

Cześć

Mam na imię Gabriel. Elektronika interesowała mnie od dawna, ale tak na poważnie to zajmuję się nią od ok. roku. Ostatnimi czasy zajmuję się budową nagrzewnicy indukcyjnej, próbami napraw zepsutych sprzętów oraz starymi komputerami. Lista projektów, które mam zamiar zrealizować jest dosyć długa, więc raczej nudzić się nie będę. Najpierw jednak muszę nauczyć się lutować😉

• Lubię! 1

Witam 

Z tej strony Łukasz ,40 letni nowicjusz w elektronice ale pełen chęci i zapału do jej poznawania.Z pewnością nie raz będę prosił o pomoc i wskazówki w nauce :) Pozdrawiam

• Lubię! 1

Witam forumowiczów, 

Z elektroniki jestem całkiem zielony, jednak uważam, że na naukę nigdy nie jest za późno. Mam nadzieję, że uzyskam tu odpowiednią pomóc, a potem sam jej bede mógł kiedyś udzielić.

Wszystkiego dobrego :)

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...