Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Czescz Wszystkim. Nazywam sie Artem. Mam 30 lat, pracuje w dziale technicznym oraz dzial utrzymania ruchu. 2024 rok to rok szkolenia i rozwoju. Zycze wszystkim osiagniencia celow razem z Forbot. Dopiero poznaje electronike. Szczeze powiem jetem zachwycony. Dziekuje Forbot, Dziekuje Damian 🤗

• Lubię! 2

Witam!

Mam na imię Piotr. Zainteresowania związane z elektroniką przyszło jak popsuł się mój stary amplituner Yamaha - CR-2020 od tamtej pory zajmuję się profesjonalną rewitalizacją i odnową sprzętu audio vintage, pozdrawiam 🙂 

• Lubię! 2

@jankoszalski witam na forum 🙂 Zadaj pytanie w komentarzach do odpowiedniej części kursu, zamieść zdjęcie swojego układu to na pewno uda się znaleźć rozwiązanie problemu.

Dobry wieczór :)

Rafał, 50 lat, informatyk, z wykształcenia elektryk - ale nigdy elektronik.

Zakupiłem pierwszy zestaw podstaw elektroniki dla syna, zainteresowałem się... i mnie wessało :)

Teraz zakupiłem kilka zestawów i jadę po kolei. W sumie realizuję swoje marzenie sprzed prawie 30 lat żeby oprócz elektrotechniki (z którą radzę sobie całkiem dobrze) i informatyki (pasja, zawód, właściwe zajęcie dla mnie) - wdrożyć się w elektronikę.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :)

• Lubię! 1

@AdrianSuchy cześć Adrian, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@krafal cześć Rafał, witam na Forbocie. Miło słyszeć, że kursy są pomocne 🚀

@piotrklucz witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂 

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...