Artem2024 Styczeń 9, 2024 Udostępnij Styczeń 9, 2024 Czescz Wszystkim. Nazywam sie Artem. Mam 30 lat, pracuje w dziale technicznym oraz dzial utrzymania ruchu. 2024 rok to rok szkolenia i rozwoju. Zycze wszystkim osiagniencia celow razem z Forbot. Dopiero poznaje electronike. Szczeze powiem jetem zachwycony. Dziekuje Forbot, Dziekuje Damian 2
PiotFra Styczeń 9, 2024 Udostępnij Styczeń 9, 2024 Witam! Mam na imię Piotr. Zainteresowania związane z elektroniką przyszło jak popsuł się mój stary amplituner Yamaha - CR-2020 od tamtej pory zajmuję się profesjonalną rewitalizacją i odnową sprzętu audio vintage, pozdrawiam 2
Popularny post pavloprod Styczeń 10, 2024 Popularny post Udostępnij Styczeń 10, 2024 Witam Mam na imię Paweł i chciałbym powiedzieć że bardzo zraziłem się do elektroniki w toku nauczania ale spotkałem kolegę który mnie troszkę do tego zaraził oraz chciałbym sobie udowodnić że wszystko jest trudne, złe czego nie rozumiemy. Mam nadzieję zrozumieć.. 3
Popularny post kepinskidar Styczeń 10, 2024 Popularny post Udostępnij Styczeń 10, 2024 Dzień dobry, Od wielu lat miałem styczność z elektroniką, ale nie rozumiem jakimi prawami się rządzi, dlatego rozpoczynam kurs podstaw elektroniki. Mam nadzieję, że zostanie to moim hobby i będę rozwijał swoją wiedzę w przyszłości. 3
Popularny post DenisElana Styczeń 10, 2024 Popularny post Udostępnij Styczeń 10, 2024 Witam wszytskich uzytkownikow 3
Popularny post Treker (Damian Szymański) Styczeń 10, 2024 Autor tematu Popularny post Udostępnij Styczeń 10, 2024 @222Jw witam na forum, mam nadzieję, że prezent się przyda - powodzenia w nauce! @Artem2024 cześć Artem, życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce @PiotFra cześć Piotr, witaj na Forbocie! Zachęcam do stałej aktywności na forum @pavloprod cześć Paweł, mam nadzieję, że teraz elektronika stanie się dla Ciebie ciekawym hobby! @kepinskidar witam na Forbocie, mam nadzieję, że kurs będzie pomocny. W razie problemów pytaj śmiało na forum @DenisElana witam na Forbocie 3
Popularny post szczarek Styczeń 11, 2024 Popularny post Udostępnij Styczeń 11, 2024 Hej, jestem Czarek i miło was powitać 3
Treker (Damian Szymański) Styczeń 11, 2024 Autor tematu Udostępnij Styczeń 11, 2024 @szczarek cześć Czarek, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 2
Popularny post jankoszalski Styczeń 11, 2024 Popularny post Udostępnij Styczeń 11, 2024 Witam . Jestem uczestnikiem kursu podstawowego elektroniki. Czy może mi ktoś pomóc w prawidłowym zbudowaniu układu opisanego w rozdziale 7 ..tranzystory bipolarne w praktyce , Multiwibrator astabilny ze str.109. Nie jestem pewien czy dobrze włączyłem w obwód dwa kondensatory elektrolityczne biegunowe , bo diody nie migają. Będę wdzięczny za pomoc. 3
Treker (Damian Szymański) Styczeń 12, 2024 Autor tematu Udostępnij Styczeń 12, 2024 @jankoszalski witam na forum Zadaj pytanie w komentarzach do odpowiedniej części kursu, zamieść zdjęcie swojego układu to na pewno uda się znaleźć rozwiązanie problemu.
AdrianSuchy Styczeń 13, 2024 Udostępnij Styczeń 13, 2024 Cześć Witam,jestem Adrian zaczynam swoją przygode z elektroniką. Pozdrawiam 1
krafal Styczeń 13, 2024 Udostępnij Styczeń 13, 2024 Dobry wieczór :) Rafał, 50 lat, informatyk, z wykształcenia elektryk - ale nigdy elektronik. Zakupiłem pierwszy zestaw podstaw elektroniki dla syna, zainteresowałem się... i mnie wessało :) Teraz zakupiłem kilka zestawów i jadę po kolei. W sumie realizuję swoje marzenie sprzed prawie 30 lat żeby oprócz elektrotechniki (z którą radzę sobie całkiem dobrze) i informatyki (pasja, zawód, właściwe zajęcie dla mnie) - wdrożyć się w elektronikę. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :) 1
piotrklucz Styczeń 14, 2024 Udostępnij Styczeń 14, 2024 Witam serdecznie- bardzo się cieszę że mogę być tutaj z wami. Mam problem który mam nadzieje pomożecie mi rozwiązać. 1
Treker (Damian Szymański) Styczeń 15, 2024 Autor tematu Udostępnij Styczeń 15, 2024 @AdrianSuchy cześć Adrian, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce! @krafal cześć Rafał, witam na Forbocie. Miło słyszeć, że kursy są pomocne @piotrklucz witam na forum i zachęcam do stałej aktywności
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »