Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Nie wiem czy dalej można się tu przedstawiać, ale jeśli można to z chęcią się przedstawie!

Dzień dobry wszystkim, jestem Piotr, mam 12 lat. Dołączyłem do forbot.pl kilka dni temu ale elektroniką pasjonuje się już od roku. Jestem w trakcie czytania kursu elektroniki poziom I. Poza elektroniką interesuję się też programowaniem. Mam w planach iść do technikum elektronicznego i mam nadzieję że forbot.pl pomoże mi się bardziej rozwinąć 🙂

• Lubię! 1

Witam,

mam na imię Helena..

jestem technikiem farmacji, w wolnych chwilach zajmuję się fotografią... pomysł zajęcia się elektroniką, pojawił się dosyć dawno.. odnalazłam starą książkę o podstawach elektroniki Tadeusza Masewicza... ale potrzebuję powtórzyć i nauczyć się podstaw jak w szkole...

Szukałam.. żarówek do starego starego łańcucha lampek z lat 90. i przypadkiem trafiłam na sklep Botland... tam... zakładka Kursy, potem obejrzałam filmy na YT... i dalej już poleciał pomysł, że kupuję...

właśnie rozpakowałam kurs podstaw elektroniki poziom 1...

Pozdrowiam serdecznie

Helena

• Lubię! 1

Dzień dobry, mam na imię Wiktoria i przygotowuję się do zawodu informatyk programista. Bardzo interesuje mnie cyfrowy świat i chciałabym rozwijać się w temacie technologii, żeby poszerzać swoje horyzonty i zdobywać nowe umiejętności, a przede wszystkim czerpać z tego dużo radości

• Lubię! 2

@helena_c witam na forum 🙂 Chyba nie mieliśmy tutaj jeszcze osoby z taką specjalizacją! Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🙂

@rcodificadora cześć Wiktoria, witam na Forbocie i w razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

@Chrzaniu witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

Witam,

Jestem Daniel, mam 30 lat. Jestem starszym inżynierem programistą. Żona kupiła mi na Święta książkę Forbota o STM32 więc oto jestem. Kurs robię na opencm3 i STM32F030 (troszkę już o tym wcześniej poczytałem i robiłem trochę kodów na HAL'u). Elektroniką i programowaniem na płytkach zająłem się od niedawna (koniec 2k21 - wtedy dostałem zestaw do Arduino). Hobbystycznie dłubię różne rzeczy okołoprogramistyczne - trochę algorytmów, programowania gier etc. Poza tym maluję figurki, czytam i gram.

• Lubię! 2

@BadEngineer witam na forum 🙂 Mam nadzieję, że nasz kurs będzie pomocny. Pamiętaj jednak, że korzystanie z innej platformy sprzętowej może generować różne trudności w realizacji kolejnych zadań. 

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...