Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam, jestem Jakub.

Jestem w 3 klasie LO. Cieszę się, że mogę zacząć swoją przygodę z elektroniką. Jest to taki eksperyment. Kupiłem zestaw I, aby zobaczyć czy mi się to spodoba co może pomóc w wyborze kierunku studiów. No cóż, zobaczymy :). Bardzo się cieszę że mogę być tutaj z wami.

• Lubię! 2

@tanto17 cześć Paweł, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@patrykostry witam na forum, powodzenia w nauce!

@James_All-In cześć Jakub, mam nadzieję, że elektronika będzie dla Ciebie ciekawa - powodzenia!

@dawko89 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🚀

@Cytrynaaa cześć, Cyprian witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką 🙂 

• Lubię! 2
(edytowany)

Witam
Zaczynam moją przygodę z mikrokontrolerami (jakoś mój wybór padł na ESP i środowiści ArdruinboIDE lub VS Code + PlatformIO).
Jako nowicjusz zapewne będę miał mnóstwo pytań, które będą trywialne dla większości z was 😄

Edytowano przez kwiatkowski89
  • Lubię! 2

Cześć! Zupełnym przypadkiem trafiłem na stronę forbot.pl szukając informacji na temat poprawnego lutowania. Nie znam się na elektronice ani trochę ale postanowiłem to zmienić 😉 Zestaw do kursu podstaw elektroniki oraz do nauki lutowania już do mnie dotarły. Póki co, bardzo mnie to wciągnęło i jeśli tak zostanie to na pewno będę zaznajamiać się z pozostałymi kursami!

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...