Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam 🙂 Nazywam się Krzyś i interesuję się wieloma rzeczami. Od jakiegoś czasu pragnąłem poznać coś w czym jestem totalnie zielony 🌳 Jeśli się wkręce to mam nadzieję że poszerzy to moje kwalifikacje zawodowe

Pozdrawiam was misiaki 🐻

• Lubię! 1

Hej, ja podobnie jak kolega trzy posty wyżej na co dzień programuję i szukając nowego hobby zdecydowałam się na zabawy z Arduino. Na razie chcę ogarnąć podstawy, po czym skonstruować stację meteorologiczną + miernik zanieczyszczenia powietrza. Pozdrawiam 🙂 

• Lubię! 1

Cześć.
Nazywam się Tomasz i mam 16 lat. Zainteresowałem się elektroniką kiedy zobaczyłem film na forbot'cie, nigdy się
tym jakoś nie interesowałem pewnie za sprawą że tego nie rozumiałem a na lekcjach fizyki wydawało mi się że nauczyciel sam tego
nie kuma. W przyszłości chciałbym robić coś związanego z tematami fizyki i elektroniki bo jak na razie mnie to wciąga

• Lubię! 2

@tarhim witam na Forbocie! Mam nadzieję, że kurs będzie pomocny - powodzenia 🙂

@Ryszard2024 witam na forum, elektronika to ciekawe hobby - na pewno się wciągniesz!

@cncctx400 cześć, witam na Forbocie - życzę owocnej nauki, w razie problemów pytaj śmiało na forum 🚀

@griszkasty cześć, witam na forum!

@sampanszatan cześć, dobry plan - mam nadzieję, że kursy Forbota będę pomocne, powodzenia!

@Tomiasz cześć Tomasz, witam na Forbocie. Oby kursy Forbota przekonały Cię do tego, że elektronika może być ciekawa i nie ma wiele wspólnego ze nudną szkolną teorią 🙂

@Slaaweek cześć, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności!

Cześć. Mam na imię Wojtek, mam 35 lat i wiele lat ciekawiła mnie elektronika. Jako że będąc młodym człowiekiem nie myślałem o przyszłości tylko teraźniejszości skończyłem technikum gastronomiczne (nie wiem czemu :D) i nie pracuję w zawodzie. Wiele lat żałowałem decyzji o ukończeniu takiego kierunku a nie np elektroniki, że w końcu nadszedł czas żeby nadrobić życiowe zaległości. Planuję zdobyć wiedzę i umiejętności, żeby zdobyć certyfikat technika elektronika. Pozdrawiam ;)

• Lubię! 1

Witam wszystkich, zakupiłem kurs elektroniki poziom podstawowy, jako że mam trochę czasu postanowiłem pouczyć się nowych rzeczy, raczej hobbistycznie ew jak się coś przyda w praktyce będzie fajnie 🙂

• Lubię! 1

Witam, Nazywam sie Lidia. Znalazlam ta stronke z powodu braku pracy w pracy i zamiast bezczynnie siedziec postanowilam ´´odswiezyc´´ swoja wiedze na temat elektroniki. Na codzien zajmuje sie lutowaniem, glownie pod mikroskopem 😅

• Lubię! 1
(edytowany)

Cześć, mam na imię Marcin, 32 lata, z zawodu jestem programistą (teraz głównie Golang i Python), od dłuższego czasu chciałem się wziąć za elektronikę hobbistycznie, w końcu zaczynam. Witam wszystkich.

Edytowano przez nmm
  • Lubię! 1

Witam!

Mam na imię Paweł, niedawno skończyłem 30 lat i po latach eksperymentów w różnych dziedzinach znalazłem swoje miejsce, uwielbiam naprawiać różnego rodzaju sprzęty, zwłaszcza komputery i kiedyś przez przypadek znalazłem kurs Forbot. Teraz zamierzam zająć się nauką i zdobyć wykształcenie techniczne, a potem zobaczymy jak to pójdzie :D

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...