Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam serdecznie. Mam na imię Łukasz, mam 39 lat. Ukończyłem technikum elektroniczne i studia inżynierskie z elektrotechniki. Zawodowo poszedłem w kierunku elektrycznym ale ostatnio zacząłem interesować się programowaniem i intelihouse dlatego zakupiłem sobie "malinkę" aby trochę lepiej poznać te zagadnienia. Na razie traktuję to jako hobby, a co przyniesie przyszłość zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich 🙂

• Lubię! 1

Cześć wszystkim!

Z tej strony Rafał, w trakcie poszukiwań od czego by zacząć, trafiłem na: " zestaw mistrz elektroniki". Z racji rozbudowanej elektroniki w pojazdach oraz zaciekawienia tym tematem, postanowiłem rozpocząć przygodę z elektroniką 🙂 .

Pozdrawiam.

• Lubię! 1

Cześć!
Mam na imię Adrian, obecnie mam 26 lat. Elektroniką zajmuję się hobbistycznie, trafiłem na te forum przez fenomenalne kursy elektroniki od podstaw. Cieszę się na widok tylu pasjonatów. Mam nadzieję, że będę w stanie pomóc nie jednej osobie i nie jedna osoba mnie zainspiruje.

Pozdrawiam 🙂

• Lubię! 1

Hej, jak Kolega wyżej, jestem po trzydziestce i w końcu podjąłem decyzję, żeby spróbować zmierzyć się z tematem elektroniki. Właśnie skończyłem pierwszy quiz i zachęcony wynikiem jutro wracam do nauki.

Ogromne dzięki dla autorów kursu!

• Lubię! 1

Witam. Mam na imię Adam (patrząc na nick pewnie zaskoczenie 😁), na stałe mieszkam w Holandii. Pytań będzie wiele gdyż na dobrą sprawę dopiero zaczynam przygodę z tematem. Tak więc musicie mi czasem wybaczyć tzw głupie pytania.

• Lubię! 1

Dzień dobry

Na imię mam Oliwier mam 14 lat i jestem początkujący w temacie elektroniki. Chciałem się zapoznać z elektroniką aż znalazłem Forbota i zamierzam uczyć się na forum i kursach. 🙂

• Lubię! 2

@Emilio cześć Emil, witam na Forbocie. Miło słyszeć, że nasz kurs jest dla Ciebie aż tak interesujący - powodzenia w nauce!

@Dzieciak85 witam na forum 🙂

@jankowskib197 cześć, witam na Forbocie!

@mikkele witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce - powodzenia!

@Algol1960 witam na forum 🙂Tak to niestety bywa, dlatego zachęcam do tego, aby na samym początku kupować jednak oryginalne płytki 🙂

@OskarHi cześć Oskar, witam na Forbocie - mam nadzieję, że kursy Forbot będą pomocne 🚀

@K_F witam na forum. Elektronika to ciekawe hobby, na pewno się wciągniesz!

@stangry cześć Julian, cieszę się, że po nasze poradniki sięgają również tak młodzi elektronicy. Powodzenia w dalszej nauce!

@rikardo14 cześć, witam na forum - zaczynałem w podobnym wieku. Powodzenia!

@Wilkow witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@Goryl witam na forum!

@Ginstavr witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

@Mee witam na forum. Miło słyszeć, że nasze materiały są pomocne - powodzenia!

@DominikaM1494 cześć Dominika! Cieszę się, że nasze kursy są pomocne. W razie problemów pisz śmiało na forum 🙂

@Kabenir12 cześć!

@PEPIS witam na Forbocie 🙂 

@Nitaki cześć Gracjan, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że elektronika będzie dla Ciebie ciekawym hobby.

@Gruby666 witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum, aby nie wymarło 😉

@lukas cześć Łukasz, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z RPi w praktyce!

@Technik witam na forum, mam nadzieję, że kursy Forbota będą ciekawe 🙂

@zestaw9 witam na Forbocie 🙂

@mar_nawr witam na forum i zachęcam do nauki w praktyce 🚀

@spajk witam na Forbocie 🙂 Dobry ruch, nauka przez praktykę będzie dużo ciekawsza!

@Paweltes witam na forum 🙂 Miło słyszeć, że wykładowcy polecają Forbota 🚀

@rafcze93 cześć Rafał, witam na Forbocie - oby kursy były pomocne. Powodzenia!

@KazMaklowicz cześć Adrian, miło słyszeć, że kursy są dla Ciebie ciekawe! Życzę udanych eksperymentów w praktyce.

@drzdk witam na Forbocie, miło słyszeć, że kursy są pomocne - powodzenia w nauce elektroniki!

@adacho40nl cześć Adam, witam na Forbocie! W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@XOliwierX cześć Oliwier, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. Zaczynałem w podobnym wieku 😉

Cześć! Jestem Kuba, lvl 32 🙂 Od 14 lat zawodowo w IT, obecnie pełnie rolę Lidera technicznego zespołu programistów.
Elektronikę zagłębiam hobbystycznie, głównie na potrzeby smart home. Sporo drukuję w 3D i również projektuje potrzebne elementy od podstaw.

Cieszę się, że istnieją jeszcze fora internetowe, brakuje mi takich miejsc w dobie dzisiejszego Internetu. Mam nadzieję, że uda się wymienić doświadczeniami z innymi oraz również będę mógł komuś pomóc w rozwiązaniu problemów. 

W niedługim czasie pochwalę się swoimi dotychczasowymi projektami

• Lubię! 1

Część, 

dawno tem, na studiach, był taki przedmiot którego bardzo nie lubiłem. Teoria obwodów i sygnałów 🙂 teraz postanowiłem nauczyć się chociaż podstaw z racji pasji do motocykli 🙂  Etap 1 przede mną 🙂

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...