Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć, szukam swojej ścieżki w życiu, trochę programuję w wolnym czasie, a ostatnio zainteresowała mnie tematyka elektroniki. Może kiedyś uda się to połączyć. W temacie elektroniki jestem całkowicie zielony ale mam nadzieję, że dzięki waszym kursom się to zmieni a w najgorszym wypadku dowiem się, że to nie dla mnie 😅 Pozdrawiam.

• Lubię! 1
(edytowany)

Witam wszystkich 😀 życzę miłego dnia. Świetny kurs oraz realizacja jeśli tylko kogoś to interesuje to moment złapie wszystkie potrzebne informacje i umiejętności 

Edytowano przez lesnik2212
  • Lubię! 1

To będzie zdecydowanie najdłuższy post z powitaniami 😉 Od teraz będzie to działo się regularnie!

@Pingwiniasty cześć Kuba, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że fora internetowe jeszcze odżyją 😉 Zachęcam do stałej aktywności na Forbocie!

@Kedarus witam na Forbocie!

@adamos888 witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. Powodzenia!

@Cypress cześć Cyprian, mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🙂

@MicKop witam na forum, elektronika to ciekawy świat, na pewno Wam się spodoba!

@MikLuk cześć Mikołaj, witam na Forbocie. Zaczynałem w podobnym wieku, ciekawa przed Tobą przygoda 🙂

@RBT witam na Forbocie. Miło słyszeć, że kursy są przydatne. Powodzenia w dalszej nauce 🙂

@fylyfyly cześć Filip, witam na Forbocie 🙂 Ten rysunek faktycznie nie jest idealny. W praktyce napięcia to różnica potencjałów między dwoma punktami (tutaj poziomami wody). Masz rację, że jest tu nieścisłość.

@gnarek0206 witam na Forbocie 🙂 

@dabrowski witam na forum i życzę udanych ekskrementów z elektroniką w praktyce 🚀

@zawaartur cześć Artur, witam na forum! Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🙂

@Maing cześć!

@Darcyliusz witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Kiral911 witamy na pokładzie. W razie problemów pytaj śmiał na forum!

@mateuszoka cześć Andrzej, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@maania_aaa cześć Monika, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne!

@Maniek witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Adam82 cześć Adam, witam na Forbocie. Cieszę się, że kursy wyglądały dla Ciebie ciekawie. Mam nadzieję, że z nich skorzystasz 🚀

@jaszczurtd witam na Forbocie i zachęcam do regularnych wizyt 🙂

@michalgigs cześć Michał, witam na Forbocie! W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂 

@LukaszBartek witam na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne. Życzę udanych eksperymentów w praktyce!

@LBM cześć Łucja, witam na Forbocie - mam nadzieję, że nasz kurs będzie przydatny 🔥

@yoggi cześć Janek, miło słyszeć, że nasze kursy pomogły Ci wejść w świat elektroniki 🚀

@robot69 witam na Forbocie, naprawianie iPhonów to już trudna sztuka - gratulacje 🙂

@adriano93x cześć Adrian, witam na Forbocie. Elektronika to ciekawe hobby na pewno się wciągniesz!

@amad03 ale obszerne przywitanie, ciekawie się czytało! Miło słyszeć, że doceniasz nasze kursy. Życzę udanych eksperymentów z elektroniką, plany masz ambitne - trzymam kciuki!

@Sailor82 cześć Marcin, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@Adonis_2137 witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@ROBERT1505198 cześć Robert, witam na forum. Widzę, że link do rejestracji już znalazłeś. Życzę więc owocnej nauki!

@Nemek witam na forum! Ma nadzieję, że kursy będą pomocne - powodzenia we wspólnym eksperymentowaniu 🙂

@Johnsoonbo miło słyszeć, że kolejni rodzice trafiają na Forbota! Powodzenia!

@Jacek1959 cześć Jacek, witam na Forbocie. Elektronika to świetne hobby ❤️ 

@typeOf witam na forum! Wiele osób zainspirowało się już naszymi kursami, mam nadzieję, że Tobie też nauka pójdzie gładko 😉

@MrGeckon320 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności!

@crmrs cześć, witam na forum!

@Kubanin witam na Forbocie. Mam nadzieję, że kurs będzie ciekawy!

@piotrekkl witam na forum. Elektronika to ciekawy hobby, na pewno się wciągniesz 🙂

@lesnik2212 witam na forum i dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że kursy Ci się podobają!

Cześć!
Mam na imię Józef i elektroniki zacząłem uczyć się, aby uzupełnić dodatkowo moją wiedzę praktyczną i wykorzystywać ją jeszcze swobodniej w swojej codziennej pracy! Jestem mega wdzięczny za to, że forbot daje mi możliwość zdobywania dodatkowej wiedzy w tak przystępny sposób, dzięki gotowym zestawom do nauki:).

• Lubię! 1

Witam serdecznie- mam na imię Tomek. Interesuję się elektryką bo i nim jestem, ale swoją wiedzę chciałem poszerzyć o  elektornikę i z tąd się tu znalazłem za sprawą znajomego. Ogólnie genialna strona i życzę oby była budowana dalej. Pozdrawiam.

• Lubię! 1

Dzien Dobry Wszystkim, mam na imię Rafał, 57 lat, trafiłem przypadkiem na kurs jak szukałem metody naprawy lodówki kamperowej. Jak byłem nastolatkiem poległem na elektronice, może teraz się uda:). Zaczynam od modułu podstawowego:)

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...