Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Hej wszystkim 

Mam na imie wojtek lat 46 i pracuje jako mechanik samochodowy 

Obecnie jestm przed egzaminem na master tech bo pracuje w uk 

Elktryka samochodowa byla zawsze moim najslabszym punktem . Nie mam problemu z znalezieniem usterki ale egzaminy teoria to cos innego i musze sie w tym wszystkim podszkolic . Wszelkie sugestie i pomoc mile widziana za ktora serdecznie z gory dziekuje 

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Kasia. Właśnie zakupiłam swój pierwszy zestaw do kursu podstaw Arduino. Jestem zupełnie nowa w tym temacie, ale mam kilka pomysłów, które chciałabym zrealizować. Na razie zaczynam od przerobienia kursu.

• Lubię! 1
Dnia 3.04.2018 o 21:40, Treker napisał:

Zacznę od siebie i zachęcam również innych użytkowników, którzy mają swoje konta już od dawna, aby dodali coś od siebie.

Nazywam się Damian, obecnie mam 26 lat i od prawie 12 lat przesiaduję na tym forum. Zaczynałem praktycznie od razu od programowania mikrokontrolerów, dopiero później nadrabiałem braki w podstawach elektroniki (i nadrabiam je do dziś). Pamiętam jak to było "przed erą Arduino" i zazdroszczę wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z elektroniką właśnie teraz - macie znacznie łatwiej! Przez kilka lat regularnie startowałem w zawodach robotów i to właśnie dzięki nim zainteresowałem się elektroniką "na poważnie". Na co dzień zajmuję się tematami edukacyjno-elektronicznym. Obecnie głównie piszę i redaguję artykuły oraz kursy elektroniki, które publikowane są na Forbocie.

Hej witam wszystkich mam na imię Kamil ,mam 40 lat lubię czaaem coś pogrzebać w garażu przy elektronice,prądzie ale nie mam dużo wiedzy w sumie jest ona znikoma dlatego potrzebuje czasem waszej pomocy aby rozwiązać moje wątpliwości w podłączeniach,pozdrawiam wszystkich

• Lubię! 1

@Przemek_Me Cześć Przemek! Życzę powodzenia w tej wspaniałej przygodzie ☺️
@wojta Cześć Wojtek, witamy na Forbocie! W razie jakichkolwiek problemów pisz śmiało na forum 😄
@kabartkiew Cześć Kasia, świetnie, że do nas dołączasz! Mam nadzieję, że kurs Ci się spodoba 🚀
@kozanostra Cześć Kamil! Elektronika to świetne hobby, cieszę się, że postanowiłeś dołączyć do naszego forum! 🙂

• Lubię! 1

@Mistrz_Julian witam na forum 🙂 Jest to standardowy sposób prezentowania treści na forach - są ułożone chronologicznie od najstarszej, do najnowszej, aby można było zapoznać się z całą dyskusją. Niestety obecnie nie planujemy odwrócenia tego, system nie posiada nawet takiej opcji.

Witam

Mam na imię Paweł z zawodu jestem informatykiem ale w mojej pracy coraz więcej zajmuję się również elektroniką czy to wymieniając różne rzeczy w komputerze czy w laptopie poprzez diagnozę ich uszkodzenia a nawet ostatnio podłączałem sam zestaw domofonu czy nawet w pracy musze czasami wymieniać zasilacze czy jakieś panele sterujące, jest tam na razie mało lutowania i dlatego z tym idzie mi średnio ale zawsze mnie to trochę fascynowało dzięki mojej pracy coraz bardziej mnie fascynuje elektronika co jak działa dlatego zdecydował się na ten kurs. Trochę się rozpisałem 🙂 . Witam jeszcze raz wszystkich serdecznie.

• Lubię! 1

Hej jestem Jakub mam 12 lat i interesuję się elektroniką i programowaniem mam nadzieję że moja kariera dobrze potoczy dzięki forbotowi😁

• Lubię! 1

@Jakub27 cześć Jakub, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

• Lubię! 1

Witam wszystkich, mam na imię Damian, płytkami rozwojowymi interesuję się już od dłuższego czasu (hobbistycznie)  ale do tej pory umiałem jedynie przerabiać projekty pod swoje potrzeby w miarę możliwości, jednak ze względu na to że nieraz brakowało wiedzy lub na grzebałem tyle że już sam nie wiedziałem co jest źle 😄 teraz nadszedł czas aby nauczyć się podstaw i uzupełnić wiedzę która powodowała frustracje i porzucanie mini projektów.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...