Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Reven3 Witaj Hubert! To wspaniale, że zdecydowałeś się rozwijać swoją wiedzę – mam nadzieję, że Forbot będzie dla Ciebie źródłem inspiracji i motywacji! Zachęcam Cię również do dzielenia się swoimi projektami na forum 🙂

Hej cieszę się że tu jestem i mam nadzieję że się dużo nauczę. Zaczynam swoją przygodę z robotyką ponieważ chciałabym zrealizować swój wymarzony projekt. Przez ostatni czas tylko programowałam ale chciałabym spróbować czegoś więcej 🙂 

• Lubię! 1

hej, milo mi dolaczyc do tego zacnego grona 🥳 postanowilem spelnic swoja dawna zachcianke i nauczyc sie elektroniki, ktora zostanie moim dlutem do majsterkowania w domu, czy przy samochodzie. nie mam zamiaru sie ograniczac tylko do tego, bo arduino i inne tematy z forum i kursow tez brzmia zachecajaco.

• Lubię! 1

@paw3l_ Cześć, nam również miło, że do nas dołączasz! Życzę powodzenia w rozwijaniu pasji do elektroniki! 🚀
@Gr0m Witaj na Forbocie! 👋 Nigdy nie jest za późno na naukę! Życzę dużo wytrwałości i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

• Lubię! 1

Aho! Wszystkim. Piotr, 34 lata z Lubelskiego. Spakowałem do tornistra Zestaw FORBOT Mistrz Elektroniki, kanapki + woda i wyruszyłem do kanciapy na przygodę życia. Do zobaczenia za pare miesięcy

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...