Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Hej jestem Bartek, mam 20 lat studiuje informatykę i jestem programistą. Chcę się rozwijać w kierunku IoT i embedded, ponieważ zainteresowała mnie ta branża i chciałbym w niej kiedyś pracować

• Lubię! 1

Cześć, tutaj Yami, lat 31. Udzielam się na demoscenie jako grafik i koder. Od prawie roku pracuję nad demem na Raspberry Pi Pico 2, o którym planuję tutaj zapostować.

• Lubię! 1

Cześć Wszystkim,

mam na imię Łukasz i mam 43 lata. Jestem specjalistą w dziedzinie ogrzewnictwa, wentylacji, klimatyzacji i pomp ciepła. Doskonale sobie radze w tym obszarze ale nie mam najmniejszego pojęcia o dziedzinie elektryki i elektroniki, a widzę jak ważny jest to obszar w dzisiejszych czasach. Chciałbym poznać  specyfikę i nauczyć się podstaw, a następnie sukcesywnie rozwijać i pogłębiać wiedzę.  Liczę na Wasze wsparcie i pomoc byśmy wspólnie mogli uzyskiwać satysfakcję i coraz większe rezultaty. Pozdrawiam i do zobaczenia.

• Lubię! 1

Cześć, jestem Łukasz, mam 35 lat. Elektronika interesuje się czysto hobbystycznie i lubię tworzyć jakieś przydatne ciućka do domu głównie na ESP i innych klonach. Lubię też projwktowac w onshape i później drukować te projekty na drukarce 3d

• Lubię! 1

@Lukasinio Witaj na Forbocie! Świetnie, że postanowiłeś do nas dołączyć 🙂 Życzę powodzenia w przygodzie z elektroniką! 🚀
@Klapa35 Cześć! Cieszę się, że do nas dołączasz i zachęcam do stałej aktywności, a skoro lubisz tworzyć, to mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogli zobaczyć Twoje projekty! 😃

Cześć, mam na imię Bartek, mam 34 lata. Pracuję jako kierowca zawodowy. Od dłuższego czasu szukałem czegoś, czym mógłbym się zająć po pracy, aby się zrelaksować. Moi koledzy zajmują się elektroniką i programowaniem, więc ja też chcę wejść w ten świat, żeby zrozumieć o czym rozmawiają 🙂 
Od dziecka marzyłem o tym, żeby coś samemu zbudować/ zaprogramować, więc przyszedł czas na spełnienie tych marzeń. 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...