Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam 

Mam na imię Paweł mam 13 lat i bardzo interesuję się elektroniką.

Moim marzeniem jest zostanie elektronikiem. Mam mnóstwo rzeczy tam różne drobiazgi. 

I ukończyłem już 1 kurs lutowania a teraz robię technikę cyfrową.

• Lubię! 2

Cześć Maciek z tej strony, osatatnimi czasy coraz więcej mam wspólnego z elektroniką i jest to dla mnie świeża dziedzina więc zaczynam od kompetnych podstaw. Mam porównanie do innego kursu i tutaj rzeczywiście w bardziej ludzki sposób ten kurs obrazuje działanie elektroniki. Na chwilę obecną bardzo pozytywnie jestem nastawiony do kursu

• Lubię! 1

Jestem już nie młodym zapaleńcem radiotechniki już od szkoły podstawowej i dalej nieco urozmaicona droga, zawodowo inżynierem. Technika mikrofalowa miał być moim specjalizowanym zajęciem ale życie i region  zamieszkania trosze odsunęły mnie od planów i wymagały sprostania pokrewnym wyzwaniom z dziedziny elektroniki. Tworzyć i projektować nie było zbyt wile okazji  na etatach, zatem radziłem osobie nie raz z ambicjami tworząc coś  dla satysfakcji własnej i pożytku innych kosztem wolnego czasu. Niektórzy pukaj się w czoło ale ja i tak wolę go spędzać z przy projektowaniu płytek, montażu i uruchamianiu, nawet jeśli to przeleży w szafie i taki biznes odchudzi portfel,  zamiast się byczyć.      

Ostatnio czasu mało ale już się poprawia i ponoć sentymentalnym elektronikiem, może nawet renesansowym i irracjonalnym, to też nie pozwalam mi przechodzić obojętnie przez czas utylizacji sprzętu audio, którego design naprawdę zachwyca, a którego nikt nie chce naprawiać dla chleba, bo faktycznie tak się nie da.   

• Lubię! 1

Cześć wszystkim jestem Adrian i mam 28 lat. Chcę się przebranżowić na elektryka, od stycznia zaczynam swój Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy, a w międzyczasie doszkalam się sam i w tym nieocenioną pomocą jest Forbot. 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...