Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Dzień dobry Wszystkim,

Mam na imię Robert. Elektryką zajmowałem się dawno. To wygląda na ekscytujące wprowadzenie do przyszłości. Mam nadzieję że pomożecie :)

• Lubię! 1

Cześć i czołem, jestem Anna!🫡

Jednego dnia postanowiłam zebrać stary rozbity iphone i udało się- sprawiło to niezmierną frajdę. To z kolei przełożyło się na moją chęć poznania zaplecza, bazy, teorii i wykorzystać to w praktyce. Trafiłam więc na to miejsce i mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na swoje pytania.

Miłego! 

• Lubię! 1

@robboy Dzień dobry Robert! Świetnie, że postanowiłeś do nas dołączyć 😃 Rozgość się i do zobaczenia w wątkach! 
@Nyu Cześć Anna! Kursy i forum Forbot to świetne wsparcie dla każdego, kto chce zgłębić świat elektroniki 🚀 Życzę powodzenia w nauce!

Miło mi tu gościć - w imieniu studentów z koła naukowego Fi-BOT, Wydział Fizyki Uniwersytet w Białymstoku

• Lubię! 1

@tomasz_lipski Witaj na Forbocie Tomek! Mam nadzieję, że znajdziesz tu inspirację do zdobywania wiedzy, a w razie problemów - pisz śmiało na forum 🙂
@Julek21 Cześć Julek! Cieszę się, że również tak młode osoby do nas dołączają 😃 Mam nadzieję, że znajdziesz na naszym forum inspirację do zgłębiania świata programowania! 🚀

Cześć Wszystkim

Nazywam się Dominik i studiuje informatykę. Chciałbym się nauczyć praktycznych umiejętności z elektroniki aby móc tworzyć projekty łączące aplikacje mobilne z systemami wbudowanymi, zdobyć odpowiednie kompetencje do znalezienia pracy zwłaszcza w kryzysie w branży IT oraz stworzyć własne projekty 

Chciałbym zrozumieć jak mniej więcej działa fizycznie świat elektroniki niż tylko wkuwać wzory na pamięć

• Lubię! 1

Cześć, mam na imię Darek 😀. Przygodę z elektroniką zaczynam dość późno, bo grubo po 30 roku życia. Chciałbym nauczyć się robić samodzielnie projekty do domu z obszaru Internetu Rzeczy (IoT) na bazie Arduino, a w przyszłości ESP32.

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...