Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Kapi_213772 Witaj 🙂 Cieszę się, że postawiłeś właśnie na świat Arduino! Mam nadzieję, że nasze forum pomoże Ci w poszerzaniu wiedzy 🚀
@owen Cześć Daniel! Świetnie, że do nas dołączyłeś 😁 Życzę powodzenia w zgłębianiu świata elektroniki i zachęcam do stałej aktywności na forum! 

Czesc wszystkim, ja zakupilem kurs jakis dlugi czas temu i nie moglem sie doczekac nauki lutowania. Pozniej okazalo sie ze nie moglem sie zorganizowac zeby go zrobi i tak wyladowalem w 2026 z kursem do zrobienia bo lutowanie by sie przydało :)i fajnie jednak zrobic ten kurs ktory juz troche lezy :)

• Lubię! 1

Witam wszystkich!

Mam na imię Piotr. Wyuczony zawód to elektrotechnika, ale elektroniką interesuję się od kiedy pamiętam. Często naprawiam urządzenia elektroniczne, bardziej z pasji niż z racji wykonywanego zawodu. Teraz przyszedł czas na praktyczne poznanie Arduino. Dotychczas trochę programowałem, ale nie za dużo. Głównie w Basicu, C i LabView. Pozdrawiam całą społeczność!

• Lubię! 1

Witam wszystkich

Fajny portal, ciekawe i użyteczne tematy, więc dołączyłem.

A ja ? Fizyk od niedawna na emeryturce, z ciągłym niedostatkiem robiecia czegoś ciekawego własnymi rekami i rozumem.
Niestety, doświadczenia "wytwórczego" nie mam zbyt wielkiego, ale staram sie nadrabiać 🙂

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...