DraveS Napisano Styczeń 19, 2019 Udostępnij Napisano Styczeń 19, 2019 Jest możliwość podłączenia tabletu jako wyświetlacza do RPi? Chodzi mi raczej o rozbiórkę tabletu i podłączenie go np taśmą. Mam starego acer a200 ale jego prędkość działania jest już tragiczna. Zastanawiałem się czy mógłbym użyć jakoś wyświetlacza. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
deshipu Styczeń 19, 2019 Udostępnij Styczeń 19, 2019 W teorii wszystko jest możliwe, w praktyce ilość pracy (oraz wymaganej wiedzy, jaką musiałbyś do tego posiadać) jest dość spora. 1 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Styczeń 20, 2019 Udostępnij Styczeń 20, 2019 Jeśli nie jest to jakiś bardziej rozbudowany wyświetlacz z wyprowadzeniami np. pod HDMI to raczej nie ma sensu. Oczywiście można próbować w ramach nauki, ale raczej nie ma to wielkiego sensu 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Gieneq Styczeń 21, 2019 Udostępnij Styczeń 21, 2019 Szybko rzuciłem okiem jak wygląda matryca w tym tablecie i musiałbyś zaopatrzyć się najlepiej w gotowy moduł, w który wpinasz matrycę, doprowadzasz zasilanie i możesz połączyć się po HDMI czy VGA. Może w ten sposób opłaca się odratować jakiś wyjątkowo ciekawy wyświetlacz, ale za cenę tego konwertera da się kupić cały monitor. Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
DraveS Styczeń 21, 2019 Autor tematu Udostępnij Styczeń 21, 2019 Dzięki wielkie 🙂 Tak myślałem że jakiś konwerter będzie potrzebny. Nie będę się w to bawił 😉 Cytuj Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź