Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Twoja konstrukcja nie ma nic wspólnego z tak chętnie używanym przez ciebie słowem "robot". Dopóki tego nie zrozumiesz i nie zaczniesz naprawdę robić robotów, nie wiem czy jest sens umieszczać na diodzie takich konstrukcji.

Ooo, widzę, że z Diody zaczyna robić forum zwolenników konstrukcji silniczek + koła + lego, które bynajmniej robotami nie są. Kolego olek123456, chyba pomyliłeś fora. Masz 11 lat, więc to najlepszy okres na zastanowienie się czy naprawdę tym się chcesz zająć, bo jeśli Twoje prace/konstrukcję będę wyglądały tak jak ta to nie wróżę Ci świetlanej przyszłości. Nazywając to "jeździdło" robotem - według mnie - nie okazujesz szacunku tym, którzy owe roboty tworzą. Najpierw zdobądź potrzebną Ci wiedzę, gdyż sam napisałeś, że Tobie jej brak i nie próbuj robić z siebie kolejnego "bohatera" tego forum, bo zazwyczaj źle to się kończy.

Do Deimos: A co mamy mu pokłony złożyć, żeby spoczął na laurach? Sabre ma rację, a tak po za tym to było stwierdzenie faktu, a nie krytyka. Lepiej, żeby olek123456 uświadomił sobie to teraz, a nie za 10 lat.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę.

jlcpcb.jpg

jlcpcb.jpg

Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay!
   • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit
   • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny
   • Usługa projektowania PCB na zlecenie
   • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony
   • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber
Zobacz również » Film z fabryki PCBWay

To można wstawić samo koło, podpisać "Super Line-Follower Jupikajej" i dać opis:

"Cześć jestem pan IKS mam 8 lat, jeszcze nie umiem budować robotów, ale pójdę na studia i to będzie mega szybki lajn-folołer!!!1!1"

Raczej nie o to w tym chodzi.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym może działać lepiej. Więcej na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.