Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Podoba Ci się ten projekt? Zostaw pozytywny komentarz i daj znać autorowi, że zbudował coś fajnego!

Masz uwagi? Napisz kulturalnie co warto zmienić. Doceń pracę autora nad konstrukcją oraz opisem.

Właśnie zaakceptowałem Twój opis, dziękuję za przedstawienie ciekawego projektu, zachęcam do prezentowania kolejnych DIY oraz aktywności na naszym forum 🙂

Widzę sporo pracy włożyłeś w budowę a tym samym i czasu. Gratki! Może kiedyś również zbuduję jakiegoś robota. Ale chciałbym żeby był bardziej smart i przydał mi się do czegoś więcej niż tylko do zabawy. Chociaż dla mojego synka byłaby to frajda. 🤔

• Lubię! 1
  • 9 miesiące później...

@art23 witam na forum 🙂

O co dokładnie pytasz? Masa w układzie jest jedna, więc wszystkie punkt ze schematów oznaczone jako "masa" powinny być ze sobą połączone 🙂

13 godzin temu, art23 napisał:

Na schemacie masa 5v jest połączona z 6v i niema połączenia z układem. Jest tylko przerywana linia do kondensatora.

Tak masz rację przeoczyłem ta masa z baterii ma być połączona z innymi masami . 

Wszystko pięknie działa w przeglądarce ale w telefonie nie wyświetla mi się podgląd z kamery sterowanie kamerą działa co może być przyczyną braku obrazu.

7 godzin temu, art23 napisał:

Wszystko pięknie działa w przeglądarce ale w telefonie nie wyświetla mi się podgląd z kamery sterowanie kamerą działa co może być przyczyną braku obrazu.

Czy telefon jest w wifi czy nie. Jak nie trzeba dodać konfigurację turn servera. Zależy też od przeglądarki sproboj zmienić na inną i daj znać

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...