Skocz do zawartości

Lista projektów zgłoszonych do akcji: rabat za opis DIY - styczeń/luty 2026

Pomocna odpowiedź

Napisano

W związku z akcją "Opisz elektroniczne DIY i odbierz 50 zł rabatu do Botland" uruchamiam temat, w którym należy zgłaszać swoje projekty. W postach proszę wstawiać linki do zgłaszanych projektów.

Uwaga nr 1: Nie wklejaj tutaj opisu swojego projektu

W tym temacie należy wklejać jedynie linki do opisów projektów, które opublikujesz na forum w dziale Projekty – DIY lub Projekty – roboty. Nie publikuj w tym temacie całego opisu swojego projektu! Załóż temat w odpowiednim dziale i tam opisz swój projekt, a tutaj wklej jedynie link do opisu swojego DIY.

Uwaga nr 2: Zgłaszasz kilka projektów i chcesz otrzymać połączony rabat?

Podczas zgłaszania projektu dodaj tutaj wyraźną informację w stylu:

Cytat

Proszę o połączenie rabatów za wszystkie moje projekty.

Brak tej informacji oznacza, że otrzymasz osobne rabaty za każdy projekt i nie będzie możliwości wykorzystania ich podczas składania jednego zamówienia w sklepie.

Uwaga nr 3: Zgłaszając projekt upewnij się, że opis spełnia poniższe wymagania

1. minimum 4 zdjęcia projektu (lub 3 zdjęcia i film),
  2. minimum 1200 znaków opisu (nie licząc kodu programu),
  3. w opisie muszą się znaleźć linki do 3 produktów ze sklepu Botland (zgodnie z przykładem), w opisie nie powinno być linków do sklepów, które nie są partnerem tej akcji rabatowej.

Witam serdecznie, chciałbym zgłosić moje 2 projekty do akcji: rabat za opis DIY - styczeń/luty 2026.

Tutaj wstawiam linki do zgłaszanych projektów:

• Lubię! 1

Zgłaszam pierwszy projekt: AirConditionIoTCentral - sterowanie urządzeniami na podczerwień przez Azure IoT Central i Raspberry Pi.

Jeżeli zdarzę to zgłoszę kolejne projekty i proszę o połączenie rabatów za wszystkie moje projekty.

Zgłaszam drugi projekt: AzureSmartDoorbellSystem - Inteligentny powiadamiacz obecności z detekcją ruchu, nagrywaniem wideo i integracja z chmura

Teoretycznie są tam linki do innych sklepów, ale głównie przez to, że nie wszystko da się znaleźć na Botlandzie. Liczę, że to nie problem.

Jakby jeszcze się trafił jakiś projekt (w co wątpię) to chętnie otrzymam połączone kody 😉 

Gość
Ten temat został zamknięty.
  • Utwórz nowe...