Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

• 3 tygodnie później...
(edytowany)

Dzięki! Już od dawna nieudolnie zabierałem się za temat. Akurat po kilkumiesięcznej przerwie wracam do elektroniki, więc wygląda na to, że zrobię pierwsze płytki z Twoim kursem. 🙂 

Mam jednak problem z rejestracją  na https://easyeda.com/ (w celu pobrania pliku licencji). Nie mogę przejść na stronę rejestracji ani logowania. Może to chwilowy problem. - Tak, to był chwilowy problem. Soft już zainstalowany i aktywowany.

Edytowano przez Szern
  • Lubię! 1
3 godziny temu, Szern napisał:

Tak, to był chwilowy problem. Soft już zainstalowany i aktywowany.

Ostatnio internet w kraju nawala... dobrze, że się udało 😉 Życzę powodzenia (i chętnie usłyszę, które tematy warto rozwinąć).

• Lubię! 1

Dla mnie (ale niekoniecznie jestem reprezentatywny) szczególnie interesujący jest sam proces projektowania. O ile szczegóły obsługi programów można trochę poznać z dokumentacji, to nie ogarnę sam: jakich programów używać, jak zacząć, jak przygotować dane do kolejnego etapu, na co zwrócić uwagę itp. Przykładowo: bez problemu posłużę się schematami blokowymi, ale tylko w programowaniu. Nie wiem natomiast jak je wykorzystać w elektronice i projektowaniu płytki. Nie mam pojęcia jak wykorzystać schemat blokowy przy projektowaniu płytki. 😄

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...