Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Ostatnio robiłem porządki w szafie więc może kogoś zainteresują jakieś części:

- silniczki, serwa od napędów cdrom, od nagrywarek dvd, silniczki od małych przenośnych napędów

- silniczki z telefonów komórkowych bardzo małe 🙂

- komputer stacjonarny pentium 1,7ghz, 512mb ram, grafika ati dysk 20gb, nagrywarka DVD

- ekrany z komórek oraz aparaty

- laptop na którym niegdyś programowałem compaq to jakiś pentium 200mhz kompletny i na chodzie

- 6 sztuk serwomechanizmów nowe zapakowane

- telefony komórkowe nokia xpress music 5300, se k800i cały zestaw z pudełkiem papierami kablem itp, siemens s65 i panasonic gd87 i jeszcze samsung x820

- laptopa toshibe 1ghz, 512mb ram, dysk 120gb, ekran 15 cali, wi-fi, bateria sprawna

- jakieś płyty główne, matryce itp

- dwa radiomagnetofony cd denver oraz panasonic

- kamerę z wyświetlaczem lcd w zestawie dwie baterie i ładowarka

- odtwarzacz cd teac cd p 1820 + dwie kolumny

- częsci do komputerów typu zasilacze ramy itp

jeśli kogoś coś zainteresuje proszę pisać na maila [email protected]

Poszukuje też osoby która wykonuje płytki z laminatu według schematu - stała współpraca - dobre zarobki

• 2 tygodnie później...

Dogadałem sie z tym użytkownikiem co do ceny kilku przedmiotów , przesłałem pieniądze i kontakt sie urwał. ciekawe co będzie dalej.

Nie wiem czemu, ale jakoś bardzo mi ten post przypomina ten temat

Tam też autor, był ze Szczecina i robił w domu porządki. Tylko kupujący jakoś nie byli zadowoleni...

Oczywiście mogę się mylić.

przesłałem pieniądze i kontakt sie urwał

I dlatego moi rodzice zabronili mi płacić przed otrzymaniem przesyłki. Zawsze musi być to przesyłka za pobraniem.

Poprosiłem użytkownika o zdjęcia laptopa Toshiby 1ghz itd, otrzymałem je, zrobione telefonem komórkowym w kiepskiej jakości, ale były i nie mogę się doczepić bo nie prosiłem o lepsze, po prostu nie jestem chwilowo zainteresowany. Natomiast najlepszy sposób żeby nie dać się naciąć to to co pisze pawcio0928, ma trzeźwo myślących rodziców.

[ Dodano: 03-03-2011, 18:07 ]

PS. http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=1916533&highlight=sprzedam+serwa&sid=

Tak jak w poprzednim przypadku, ten sam nick, pisze to samo tu i na elce. mactro, masz dobrego skilla w grze w skojarzenia chyba.

co do policji. Mam jego adres (dane do przelewu) jednak za taka kwote nie ma sensu zakładać sprawy. Narazie sproboje jeszcze sie skontaktować z tą osobą. Jednak nie polecam go innym.

PS. Może odwiedze go osobiście ? ~20km to nie tak dużo....

Edit:

Zadzwoniłem > Zostawiłem wiadomość. Zobaczymy jako będzie dalej. Jak w sprawie pojawi się coś nowego to napisze w tym temacie.

wyjechalem na tydzien i juz sie zaczyna:) tango fox napisalem tobie info na PW- problem tkwi w tym iz wysylajac ci maila dostaje informacje ze nie dotarl mail;( mam monitor lcd kolorowy w sprzedazy mario, moge jutro ci wyslac fotki z data bys mial pewnosc ze nie wale w wuja, co do zdjec laptopa nie mam cyfrowki ale jak ktos chce to moge wyslac fotki z data by mial pewnosc ze nie sa z neta, aha wysylka za pobraniem tez wchodzi w gre:) tango fox pisz na pw. p.s. moj nr jest w sieci jakby co prosze pisac smsy bo czesto jezdze nie mam jak odebrac. pozdrawiam wszystkich i tych ktory maja mnie za zlego

Moj e-mail jest sprawny w 100% . zreszta wczesniej wiadomosci docieraly bez problemow.

Eh.. kolejne pw i znowu cisza... w kazdym badz razie paczka miala byc w poniedzialek , mamy juz piatek a jej nie ma.... wyszystkim polecam kupowanie za pobraniem od tego uzytkownika bo nie dosc ze czas oczekiwania na przesylke dosc dlugi to kontakt graniczy z cudem.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...