Skocz do zawartości

Pomocna odpowiedź

Napisano

Witam...

Jestem nowy na forum, ale już co nieco czytałem o elektronice więc trzeba teraz przenieść wiedzę na płytki. Wraz z kumplem poszukaliśmy trochę sklepów z elektroniką w pobliżu i znaleźliśmy kilka, ale stwierdziliśmy, że są one dość drogie jak na większe zakupy... Tak więc wszedłem na reklamę z diody która prowadziła do sklepu electropark (siedziba we Wrocławiu, ale jest też wysyłka) - aktualnie strona sklepu jest w remoncie, ale może ktoś już tam kupował. Jak jest z czasem oczekiwania na towar? Czy są może jakieś kody rabatowe dla użytkowników tego forum? Ew. jeśli ktoś zna sklep wysyłkowy gdzie można kupić Atmegi, NE555, jakiś programator AVR i inne podstawowe rzeczy jak rezystory, kondensatory itp. to może napisać na PW czy tutaj w temacie 😉

Polecam lispol.pl wysyłka pocztą polską idzie dwa dni mają bardzo fajne zesatwy rezystorów i kondensatorów. Większość rzeczy u nich dostaniesz ale programatora nie mają natomiast posiadają wszystkie części aby taki złożyć. Sam tak zrobiłem

Ja też mogę polecić Lispol, ceny są niskie + tania wysyłka. Mają konto na Allegro, jak kto woli (użytkownik "lisiu"). Jedyny mankament, to wciąż skromna oferta podzespołów, no ale jak się buduje coś bez zbytnich udziwnień, to w zupełności wystarczy.

Zamawiałem tam kilka części, przesyłka doszła szybko i sprawnie.

Dostałem nawet kalendarzyk jako bonus 😉

• 2 tygodnie później...

Promocja w ElectroPark.

RABAT 10%!

Na każde zamówienie złożone 1 czerwca 2011r. otrzymują Państwo od nas prezent! 10% rabatu. Promocja ważna tylko 24h! Szczegóły na stronie.

Zapraszamy do zakupów.

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...

Jest możliwość zejścia z ceną wysyłki? Chciałbym złożyć zamówienie na małe drobiazgi. Za 11zł jest kilogramowa paczka, może można wysłać przesyłką listową w kopercie za ~5zł (jakieś 50g)?

• 1 miesiąc później...

Też mogę polecić. Już 3 zamówienia poszły i wszystkie bez żadnego problemu (jutro pewnie dojdzie to ostatnie), ale muszę jeszcze coś dla kumpla zamówić tak więc pytanie, czy będą teraz dostępne jakieś rabaty? 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...