Skocz do zawartości

[Sprzedam] Procesory Atmel ATTINY 13 i ATMEGA 48, przełączniki SMD, przekładnie, silniczki.

Pomocna odpowiedź

Lotnik, zdjęcia mogłeś wrzucić na diodę.

Jeśli chodzi o silniki to na 100% to nie są silniki z Pololu, są podobne ale nie są to te same silniki. Tak na marginesie, nie tylko Pololu sprzedaje takie miniaturowe silniki (tzw. sanyo) z przekładnią.

Sabre, zacząłem wrzucać, ale po pierwszym zdjęciu coś odmówiło posłuszeństwa. Tzn po kliknięciu na"wyślij" nie było żadnej reakcji. Dlatego wrzuciłem na imageshack.

ja je kupiłem w pewnej firmie w Polsce i były pod taką nazwą. Nie mnie dociekać było skąd oni je biorą i w jaki sposób je zamówili.

Więc naniosę korektę w pierwszym poście.

Mam nadzieję, że będzie to pomocne:

50:1

Volt: 1 | 2 | 3 | 4

U/min: 75 | 160 | 260 | 345

60:1

U/min: 60 | 130 | 215 | 280

100:1

U/min: 25 | 52 | 78 | 108

Mam nadzieję, że będzie to pomocne:

50:1

U/min: 75 | 160 | 260 | 345

A przy 6 | 7 | 8 ? Bo bardziej interesują mnie takie wartości. Albo po prostu ile najwięcej obrotów na min przy jakim napięciu? Tyle mi wystarczy

sob4n, przypuszczam że są to dane z jakiejś dokumentacji i więcej ich nie było, trudno żeby Lotnik mierzył sam obroty bo by musiał do tego budować jakiś miernik.

• Lubię! 1

Dokładnie, przepisałem te dane z kartki. Nie bardzo wiem jak (czyt. nie mam czym) zmierzyć dla Ciebie wartości o które pytasz.

Rozumiem dlatego napisałem, że wystarczy mi max napięcie i max obroty bo tak przypuszczałem że tabeli nie będzie. Zazwyczaj są podane takie dane minimum napięcie max napięcie max obroty itp. no szkoda : (

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...

Do oferty doszły kleje firmy UHU oraz małe łożyska. Gdyby ktoś chciał, to mam też kilka serw liniowych.

Przekładnie z silnikami dalej aktualne! 🙂

Mam proścbę - mógłbyś zrobić/znaleźć jakiś rysunek techniczny tych przełączników (THT i SMD), głównie chodzi mi o raster, grubość nóżek, wysokość. No i ile nóżek ma ten THT, bo ze zdjęcia nie do końca wiadomo - 3 albo 6.

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...