Skocz do zawartości

Szybka zabawa na nowy początek!

Pomocna odpowiedź

Z powodu wolniejszego napływu nowych fanów postanowiliśmy docenić wasze zaangażowanie i ułatwić Wam zadanie. Wystarczy, że każda ze stron zbierze ponad 200 fanów, a otrzymacie na zachętę 5% rabatu oraz darmową wysyłkę!

Właśnie, właśnie. Przypominam o zabawie. Forbot trochę wyskoczył do przodu, więc 10 fanów dla Botlandu i wygrana w kieszeni 😉

Mamy przyjemność poinformować, że wspólnie udało nam się spełnić założenia konkursowe 🙂

Dzięki współpracy z Forbot.pl przygotowaliśmy dla Was kupony rabatowe na darmową wysyłkę oraz 5% zniżki na nasze produkty. Po szczegóły zapraszamy na naszą stronę na Facebooku.

Czy zabawa nadal trwa O warunkach 10% zniżki i darmowa wysyłka, czy po prostu kończy się już ta zabawa na daniu 5% i darmowej wysyłki? Mam nadzieje że zabawa nadal trwa. 😉

pawcio0928, 10% będzie (o ile będzie) jak Forbot i Botland będą mieli po 300 fanów na facebooku.

Zastanawiam się nad tym co wymyślicie jak ruszy portal społecznościowy Google+ 😋

pawcio0928, 10% będzie (o ile będzie) jak Forbot i Botland będą mieli po 300 fanów na facebooku.

Skąd taka informacja 😉?

jak ruszy portal społecznościowy Google+

Ja już tam działam - więc będę gotowy 😉 Wbrew obiegowej opinii fanpage jest całkiem "przydatny" przy komunikacji z użytkownikami.

Czy zabawa nadal trwa O warunkach 10% zniżki i darmowa wysyłka, czy po prostu kończy się już ta zabawa na daniu 5% i darmowej wysyłki? Mam nadzieje że zabawa nadal trwa. 😉

Oczywiście zabawa trwa dalej 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...