Skocz do zawartości

[Eagle] Nasze biblioteki elementów elektronicznych do Eagle

Pomocna odpowiedź

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Załączam moją bibliotekę do enkodera magnetycznego AS5040. Zapewne gdzieś w internecie można ją znaleźć, ja nie znalazłem i przy okazji nauczyłem się robić biblioteki 😉

Komentarz dodany przez: Treker

Brak załącznika 🙂

E.

Klasyczny przypadek, dzięki za szybką reakcję 😉

as5040.rar

A to ciekawe, bo ja tej biblioteki nie mam, pewnie przez stara wersję Eagle'a 🙂 No nic, co się nauczyłem, to moje 😃

• 4 tygodnie później...

Mógłby ktoś podrzucić bibliotekę do stabilizatora 7805 w obudowie TO-263 (D2PAK) albo podać jakieś informacje gdzie mogę znaleźć? Niestety w Eagle'u znajduję tylko w obudowie TO-252 (DPAK) :/

Nie pytałem o bibliotekę samego D2PAK tylko o bibliotekę stabilizatora 7805 w tej obudowie... Ale skoro już znalazłeś to możesz też wrzucić tutaj na forum dla potomnych 😉

• 3 tygodnie później...
Mam pytanie, bo z chęcią bym dał swoje liby, ale niewiem jak wyodrębnić kilka elemwntów (bo mam tam niezły bałagan)z jednego liba'a. jeżeli ktoś by powiedział, to mogę dać, moje objemy są ok.

Ja zawsze robiłem tak:

Otwierałem nowy projekt-library lub istniejący projekt library tzw. "docelowy".

Wracałem do "control panela" wybierałem liste bibliotek, rozwijałem bibliotekę "źródłową", szukałem elementu - potem menu podręczne i "copy to library".

Wskazany element wskakuje nam jako nowa pozycja do biblioteki docelowej. Tak samo można eksportować obudowy z jednej biblioteki do drugiej.

• Lubię! 1
  • 4 tygodnie później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...