Treker (Damian Szymański) Napisano Luty 3, 2012 Udostępnij Napisano Luty 3, 2012 Może ktoś mi wskazać w TME gdzie znajdę konektory do takich złącz jakie są we wtyczkach do balancerów li-po? Byłbym wdzięczny za jakieś sprawdzone porady - sam już próbowałem zakupu "na oko", ale niestety nie trafiłem w odpowiednie sztuki 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
marek1707 Luty 3, 2012 Udostępnij Luty 3, 2012 Ojć, w TME nie wiem. Ja kupuję tutaj. Na pewno pasują do moich aku (Dualsky) ale czy do każdych? Jeśli chcesz mogę porobić dokładne zdjęcia tych do 2S i 3S - takie mam. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Luty 3, 2012 Autor tematu Udostępnij Luty 3, 2012 Chyba się trochę nie zrozumieliśmy (albo nie widzę tych konektorów), ja nie szukam gniazd tylko samych tych "blaszek", aby skrócić okropnie długie przewody do balancera 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Bobby Luty 3, 2012 Udostępnij Luty 3, 2012 Treker, to przytnij sobie przewody na pożądaną długość, odcinek z oryginalną wtyczką zostaw, ale daj jakieś inne męskie, małe konektorki na niego, a na odcinek przy lipolu załóż odpowiednie żeńskie. Jak będziesz sobie chciał podładować aku, to ucięty kawalek przewodu wkładasz do balancera, a do tego przewodu dopinasz akusy. Ładowarka nie musi być specjalnie elegancka, chyba, nie? 😉 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Luty 3, 2012 Autor tematu Udostępnij Luty 3, 2012 Chciałem załatwić to bez prowizorek 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
mog123 Luty 4, 2012 Udostępnij Luty 4, 2012 Mogę zamówić takie, ale 5 sztuk mi jest zbędne 😋 więc zrzute można zrobić? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Treker (Damian Szymański) Luty 9, 2012 Autor tematu Udostępnij Luty 9, 2012 Dobra, udało mi się wcelować. Są to dokładnie te konektory: http://www.tme.eu/pl/katalog/index.phtml?idp=116&f=NX2501-TF#search%3DNX2501-TF Dostępne są tam również wtyczki oraz gniazda do tych złącz 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
wojttar Marzec 13, 2012 Udostępnij Marzec 13, 2012 Złącza pasujące do balancerów: http://electropark.pl/254-raster-2-5mm Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »