Treker (Damian Szymański) Napisano Marzec 5, 2012 Udostępnij Napisano Marzec 5, 2012 Witam po dość długiej przerwie spowodowanej awarią sprzętową serwera. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie już ok. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Marooned Marzec 7, 2012 Udostępnij Marzec 7, 2012 Witam po dość długiej przerwie spowodowanej awarią sprzętową serwera. Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie już ok.Wczoraj pojawiliście się na chwilę i znów padliście. Jakieś plany na stabilną pracę? 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Sabre Marzec 7, 2012 Udostępnij Marzec 7, 2012 Jakieś plany na stabilną pracę? Zmiana serwera? 🙂 Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Marooned Marzec 7, 2012 Udostępnij Marzec 7, 2012 I znów mi na chwilę padł. To przez przeciążenie? O 9 rano? Czy inny powód? Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Polecacz 101 Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby ukryć tę reklamę. Produkcja i montaż PCB - wybierz sprawdzone PCBWay! • Darmowe płytki dla studentów i projektów non-profit • Tylko 5$ za 10 prototypów PCB w 24 godziny • Usługa projektowania PCB na zlecenie • Montaż PCB od 30$ + bezpłatna dostawa i szablony • Darmowe narzędzie do podglądu plików Gerber Zobacz również » Film z fabryki PCBWay
Treker (Damian Szymański) Marzec 7, 2012 Autor tematu Udostępnij Marzec 7, 2012 To pierwsza tak poważna awaria od ponad 4 lat, dlatego aktualnie nie będę zmieniał serwera, gdyż ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony. Dokładny przebieg awarii opisywany jest na tej stronie: http://linuxpl.com/awarias81.html O całej sprawie informowałem dość regularnie na naszyb fb. Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Marooned Marzec 7, 2012 Udostępnij Marzec 7, 2012 Dzięki za info. A na Fejsie szukarka na "Forbot" zwraca jedynie jakąś zagraniczną grupę 🙂 Jedyny sposób to tu kliknąć "lubię to" i na swoim profilu poszukać co polubiliśmy Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
MatManiak Marzec 7, 2012 Udostępnij Marzec 7, 2012 No właśnie mi też wczoraj praktycznie cały dzień nie działała strona i zacząłem na fb szukać bo zwykle wtedy właściciele stron podają jakieś info na fanpage, ale profilu/fanpage forbota nie znalazlem na fb.. dałem "lubie to" i sprawdziłem co polubiłem, tak jak kolega wyżej polecił🙂 Link do profilu http://www.facebook.com/Forbot.RobotykaAmatorska Link do komentarza Share on other sites More sharing options...
Pomocna odpowiedź
Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto w ~20 sekund!
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj się »Zaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się »