Skocz do zawartości

Ile macie lat?

Ile macie lat?  

280 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile macie lat?

• 3
    • 11-14
      50
    • 15-17
      80
    • 18-21
      67
    • 22-25
      53
    • 25-28
      8
    • 28-33
      10
    • 34-45
      8
    • 46-55
      1
    • > 55
      0

Ankieta jest już zamknięta!

Pomocna odpowiedź

Napisano

Sorki za takie głupie pytanie, ale chciałem się zorientować, jaki jest średni wiek "polskich kwiatów robotyki amatorskiej" 😉 Proszę więc o szczere odpowiedzi(oczywiście anonimowe).

➡️Średni wiek: 20

Jak widać nijak to się ma do statystyki wiekowej (22,5 lat)

----------------------------------------

*Średni wiek bedzie uaktualniany w miarę systematycznie*

Aha racja - temat można zamknąć, tylko mam takie jedno zastrzeżenie. Najstarzy użytkownik - 99lat 😕 . W to to ja nie uwierze, a niestety średnią przekłamuje.

przy ponad 300 użytkownikach jeden nie bardzo zmieni statystykę... A jeśli założyć że ludzie okłamują statystyki to równie łatwo mogą kłamać w tej ankiecie ;]

18 ale nie wiem co ci to da... a co to tego 99lat to są ludzie i taborety 😕😖 chyba słyszałeś o takim stwierdzeniu

18 ale nie wiem co ci to da... a co to tego 99lat to są ludzie i taborety 😕😖 chyba słyszałeś o takim stwierdzeniu

Wcale się nie dziwie że nie podają prawdziwej daty urodzenia - to poufna informacja i podawanie jej byle gdzie jest bardzo nierozsądne.

Moim zdaniem ta ankieta jest jak najbardziej na miejscu - a pole w profilu jest nieporozumieniem.

Po co mi ta ankieta? Po prostu się zastanawiałem, czy te młodsze pokolenia zajmują się tym tematem, czy raczej w ich rozpisce dnia dominuje komputer. Czasem też ludzie założą konto zadadza pyatnie i znikną na wieki. No I czysta ciekawość.

• 2 miesiące później...

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...