Skocz do zawartości

Polska edycja inicjatywy "Big Box of Parts"?

Pomocna odpowiedź

Chyba, że zrobimy edycje "bez końca", tzn. ja puszczam swoją paczkę teraz, a tu się można dopisywać i tak bez zdefiniowanego końca 🙂 Co Wy na to?

Chyba, że zrobimy edycje "bez końca", tzn. ja puszczam swoją paczkę teraz, a tu się można dopisywać i tak bez zdefiniowanego końca 🙂 Co Wy na to?

Np. Na następny rzut ktoś może się zapisać dopiero wtedy kiedy wyśle paczkę.

• Lubię! 1

Brzmi fajnie, dobra, to ja mogę wysłać paczkę do pierwszej osoby ~3 marca, bo wcześniej nie będę miał do niej dostępu. Do tego czasu powinna utworzyć się już ładna lista chętnych 🙂

To tylko dla formalności, ja dopisuję się jako punkt początkowy:

0. Treker

1. Wojciech

2. Chumanista

3. Mosi2

4. riddyk

5. Mechano

6. fazi787

Chumanista, nie da się tak, że "daj na koniec". Trzeba pilnować kolejki i odpisać się w odpowiednim momencie 🙂

0. Treker

1. Wojciech

2. Chumanista

3. Mosi2

4. riddyk

5. Mechano

6. fazi787

7. shaslyk135

Sporo czasu mnie tu nie było, ale chętnie wezmę udział w nowej edycji. Poprzednie ustalenia co do limitów mi odpowiadają. Jestem jednak za losową kolejnością i zamknięciem listy by mieć wszystko pod kontrolą jak poprzednio 🙂

To może inaczej - jak się uzbiera 20 osób, to wymieszać kolejność i puścić paczkę, a potem kolejne osoby się dopiszą już w locie?

To może inaczej - jak się uzbiera 20 osób, to wymieszać kolejność i puścić paczkę, a potem kolejne osoby się dopiszą już w locie?

Ja jestem za.

Wojciech, możemy tak zrobić, niemniej jednak chciałbym wysłać paczkę do kogoś w najbliższy czwartek, bo później będzie to utrudnione 🙂

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...