Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

@Wus witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@Mikosz witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🚀

Cześć wszystkim,

jestem Paweł. Mam 34 lata.

W wolnym czasie lubię majsterkować. Dzięki kursom Forbot za które jestem bardzo wdzięczny mogę rozszerzać swoją pasje

• Lubię! 2

Witam. Z tej strony elektronik nie pracujący w zawodzie lecz myślących nad pracą w tej dziedzinie. Będę korzystał z kursu aby przypomnieć sobie podstawy elektroniki. Pozdrawiam. 

• Lubię! 2

Cześć, jestem Mateusz. W szkole i na studiach bardzo lubiłem elektronikę, od czasu do czasu bawiłem się Arduino ale nigdy nie miałem czasu, narzędzi i pomysłów by realizować większe projekty. Obecnie pracuję jako programista i jestem kompletnym żółtodziobem jeśli chodzi o mikrokontrolery, ale naszła mnie wena na kilka projektów z ich udziałem i postanowiłem się poduczyć czegoś nowego.

• Lubię! 2

Cześć wszystkim, mam na imię Piotrek i po latach stwierdziłem, że pora zacząć uczyć się elektroniki w praktyce a nie tylko na YT 😄

Jestem totalnie zielony, ale mam zamiar opanować chociaż podstawy i móc poprawiać ludzi w internecie mylących napięcie z natężeniem prądu 😉

• Lubię! 2

Cześć wszystkim.

Na imię mam Piotrek. Mam 42 lata. Kiedyś studiowałem informatykę na PW wydział EiTI, ale z powodów rodzinnych nie skończyłem (zostało napisać pracę inż. i się obronić). Po 15 latach spędzonych w rodzinnym interesie na wsi jakim jest gospodarstwo sadownicze, mogę powiedzieć, że to była wegetacja. Stracone lata. Chciałbym spróbować sił w innym zawodzie jakim jest elektronika, elektryka, elektromechanika - elektronika samochodowa. Szukałem kursów i trafiłem tu 🙂 Na razie będę tylko zadawał pytania i przypominał sobie wiadomości  😉 Jakby ktoś potrzebował porady z tematu produkcji jabłek albo gruszek to piszcie śmiało.

• Lubię! 2

Witam wszystkich

Jestem Stachu i chodzę do trzeciej klasy liceum. W wakacje zacząłem robić proste projekty na Arduino i Raspberry Pi, więc po kilku miesiącach umiarkowanie intensywnej nauki postanowiłem założyć tu konto. Raczej to ja będę pytał, bo jestem dosyć początkujący w temacie. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia.

• Lubię! 2

@Nico witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂 

@Pawolski cześć Paweł, miło słyszeć, że nasze kursy są pomocne!

@gangix witam na Forbocie!

@Abtbbs witam na forum, w razie problemów pytaj śmiało 🚀

@automati witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasze materiały będą pomocne. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@pyrek cześć Piotrek, witam na forum. Nauka elektroniki przez praktykę jest najważniejsza. Powodzenia!

@Staah witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@Intox witam na Forbocie 🙂 

• Lubię! 1

Witam wszystkich elektroniką interesuję się jakiś czas, ale teraz czas na Arduino i jego możliwości, chciałbym poznać realne zastosowania. Głównie pracuję przy sprzęcie komputerowym składam różne pc-ty, zajmuje się też monitoringami wizyjnymi i szukam różnych nietypowych rozwiązań przydatnych w życiu. Pozdrawiam wszystkich

• Lubię! 2

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...