Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam, mam na imię Krystian, mam 28 lat i elektroniką interesuję się od kilku lat, teraz mam większą styczność bo pracuje przy pojazdach ciężarowych, a tam idą różnego rodzaju moduły, sterowniki i chciałbym się w to jakoś wdrożyć. 

• Lubię! 2

@Gabriel02 cześć Gabriel, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@Szacunek witam na forum - mam nadzieję, że nasz kurs będzie pomocny. Powodzenia!

@luke82 cześć Łukasz, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🚀

@DG_91 witam na forum, w razie problemów pytaj śmiało!

@Sundance cześć Sebastian, witam na Forbocie! Mam nadzieję, że nauka przebiegnie szybko i sprawnie!

@maciekC witam na forum 🙂 

@krystian12121 cześć Krystian, życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

Witam .Na starość się nudzę,. dlatego  pomyślałem że mogę się pobawić w początkującego elektronika chociaż nie wiem czy mi się to przyda u św. Piotra ? Chciałem się dowiedzieć  czym naprawdę jest energia, ale nie ma mądrego co by znał na moje pytanie odpowiedź! Umiemy materie zamienić na energię ale jak to zrobić odwrotnie  zamienić energię na materię? Zdięcia nie załączam bo komu jest potrzebny dziadek?

• Lubię! 1

Hej Wszystkim,

Od 14 roku życia z elektroniką. Co prawda od 20 lat bardziej wierzący niż praktykujący (pomimo, że przytrafiały mi się publikacje w Radioelektroniku). Teraz liczę na to, że dzięki Forbotowi uda mi się przemycić nowe zainteresowania dla córki (13lat) ;).

• Lubię! 1

@konarzewski witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂 

@Anti1212 witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@Ziolek100 witam na forum, mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne - powodzenia!

Cześć, jestem Florek, mam 10 lat. Interesuję się terrarystyką i dzięki forbot wkraczam w świat elektroniki. Uwielbiam tworzyć różne projekty z lego, używając silniczków.

• Lubię! 1

Witam, moje zainteresowanie elektroniką, zaczęło się w wieku około, 10 lat, wlaściwie wtedy tylko rozbierałem laptopy, bawiłem się itp. i tak było przez jakiś czas, aż do momentu, kiedy zainteresowałem się robieniem głośników, lecz po zrobieniu ostatniego, miałem uczucie że to dalej nie jest to, przez co postanowiłem, zrobić coś swojego, a nie na gotowych modułach, jestem w tym początkujący, jestem w trakcie 2 kursu elektroniki, na początku bawiłem się rezystorami, aż do momentu, kiedy zobaczyłem forbot-a, wtedy dowiedziałem się że elektronika, to ogromny zbiór elementów, dzięki forbot-owi dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy i teraz potrafię zbudować jakiś prosty obwód. Bazuje na częsciach jakich mam ze starych zasilaczy itp. nie potrzebuje niczego więcej, jak czegoś nie mam to po prostu szukam, dzięki czemu nie tylko wiem co gdzie się może znajdować, ale najważniejsze jest za darmo😉 Pozdrawiam

• Lubię! 2

@Geko-mleko cześć Florek, witam na Forbocie 🙂 Zaczynałem w podobny sposób, powodzenia!

@Pat123 witam na forum! Cieszę się, że nasze kursy są pomocne - zachęcam do regularnej aktywności na forum 🚀

Witam Wszystkich, jestem Bartek, zaczynam kurs od podstaw. Zawsze pociągała mnie elektronika ale w sumie nic o niej nie wiem. Chciałbym połączyć ją z modelarstwem, pogłowić się jak działały rozwalone zabawki mojej córki, pokombinować z modelami RC na ardupilocie wiedząc przy okazji co i po co robię🤪, czyli hobbistycznie podchodzę do tematu🙂 Pozdrawiam

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...