Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Dnia 12.03.2024 o 10:51, Treker napisał:

@Endix cześć Rafał, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce - w razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂

@Tomenergy cześć Tomasz, mam nadzieję, że kurs będzie pomocny - powodzenia 🚀

Dziękuję. Świetny kurs. Trochę wcześniej szukałem i ten, to coś dla mnie 🙂 Praktyczne zadania są ekstra! Pozdrawiam Tomasz

• Lubię! 1

Cześć wszystkim 😄 Kupiłem tę skrzyneczkę "Kurs Podstaw Elektroniki Poziom 1". Jestem pod wrażeniem zawartości. Mam nadzieję że uda mi się nie odbić od elektroniki. Pozdro

• Lubię! 1

Cześć wszystkim! Dziękuję Panom, którzy przedstawili mi wycenę stworzenia inteligentnego domu. Dzięki nim znalazłem się tutaj i z przyjemnością kupiłem kurs - na początek - podstawy elektroniki. Liczę na to, że nie będę musiał korzystać z ich usług i do końca roku, dzięki zyskanej wiedzy, sam stworzę wiele własnych rozwiązań. Pozdrawiam! 🙂

• Lubię! 1

Hej jestem Rafal . Mam 32 lata i od niedawna zainteresowało mnie arduino . W tym momencie pracuje nad termostatem do terrarium dla agamy brodatej. Poszukując informacji trafiłem na to forum . Pozdrawiam 

• Lubię! 1

Cześć,
Jestem Dominik, mam 22 lata i obecnie studiuję kierunek związany z inżynierią materiałową, przygodę z elektroniką zaczynam właśnie od zera, w ramach prac dyplomowych zajmuję się elektrochemią w tym badaniem półprzewodników, moje zainteresowanie wzięło się stąd, że chciałbym potrafić wykorzystywać zbudowane przeze mnie urządzenia w praktycznych zastosowaniach.

• Lubię! 1

@Xareth witam serdecznie na forum 🙂 Ciekawe polecenie, fajnie że tu trafiłeś.

@kloku13 również witam Rafale na forum 🙂 Powodzenia z projektem, pochwal się postępem prac w dziale DIY 😉

@Domin552 cześć Dominik, dobrze że napisałeś coś o sobie. Życzę powodzenia w nauce 🙂 

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...