Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć Jestem Rysiek Jakiś czas temu postanowiłem coś zmienić i ukierunkować się na "elektroinformatykę" Pracuję, uczę się Generalnie rozwijam się i zarabiam co jest bardzo istotne

Dzień Dobry! Zainteresowałem się elektroniką podczas mojej nauki w technikum informatycznym i zdecydowałem się na zgłębienie tematu ponieważ wygląda ciekawie, a w dodatku przyda się dalej w życiu. Pozdrawiam! 😁

• Lubię! 1

Cześć.

Studia ekonomiczne nie spełniły moich oczekiwian i próbuje odnaleźć siebie na nowo idąc na eletele na pg. Uznałem, że warto troche pobawić sie elektronika zanim zacznie sie semestr.

• Lubię! 1

Cześć. Jestem emerytem i postanowiłem się czegoś w końcu nauczyć. Pierwszy krok zrobiłem, złożyłem pudełko uniwersalnej obudowy Arudino. Co prawda wygląda jak mała trumienka - ta obudowa - ale trudno, co robić - trzeba się przyzwyczajać. 

• Lubię! 1

Cześć mam na imię Krystian jestem elektrykiem pojazdow. Zawsze ciekawił mnie świat elektroniki, w końcu zdobyłem się na to żeby rozwijać się w tym kierunku. Cieszę się, że powstał FORBOT - duża Pomoc.

• Lubię! 2

@hwastek89 cześć Wojtek, witam na Forbocie! Lepiej późno, niż wcale - mam nadzieję, że dzięki kursom Forbota uda Ci się wejść w świat elektroniki od strony praktycznej. Powodzenia!

@MaraXus witam na forum 🚀 Elektronika to ciekawe hobby - na pewno się wciągniesz!

@Prometeusz332 witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@Lajdyja cześć Lidia, witam na Forbocie! Ciekawa praca, mam nadzieję, że odnajdziesz również się w świecie elektroniki hobbystycznej!

@nmm cześć Marcin, witam na forum. Życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@rafax22 cześć Rafał, witam na Forbocie. Mam nadzieję, że kursy będą pomocne 🚀

@Muffeek witam na Forbocie i również pozdrawiam!

@Exploit753 cześć Paweł, witam na Forbocie. Jestem przekonany, że kursy będą dobrym miejscem na start - powodzenia!

@orb777 dobry pomysł, dzięki elektronice trudno się nudzić 🙂

@Psajdakster witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką!

@Mxx1 witam na forum i zachęcam do stałej aktywności 🙂

@darog69 cześć!

@kacperx579 witam na Forbocie! Dobry pomysł, elektronika to bardzo ciekawe hobby, na pewno taka wiedza zaprocentuje w przyszłości!

@miaski witam na Forbocie. Dobra decyzja, mam nadzieję, że elektronika będzie dobrym wyborem!

@Adios1190 cześć Adrian, witam na Forbocie - w razie problemów pytaj śmiało na forum.

@tls13 witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z Arduino w praktyce 🙂

@KrisRok cześć Krystian, witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

@RYS witam na Forbocie, mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne - powodzenia!

Witam Wszystkich !

Jestem Emil, rozpocząłem kurs od podstaw i jest wszystko tak dobrze wytłumaczone, że chyba zacząłem się uzależniać. Kiedyś w dzieciństwie uwielbiałem majsterkować, a teraz chyba budzi się we mnie ta dziecięca ciekawość, która myślałem, że minęła już.. Na prawdę świetna robota!

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...