Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Cześć wszystkim! Jestem Kuba, dopiero zaczynam się bawić Arduino. Szczególnie mi się spodobały LCD i fotorezystory.

• Lubię! 1

@elemati cześć Mateusz, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce 🙂

@Y0UNG3NGIN33R witam na forum! W razie problemów pytaj śmiało, chętnie pomożemy 🙂

@kamex122egeb witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🚀

@mandadeta witam na forum. Dziękuję za życzenia - również wszystkiego najlepszego!

@tomek76k76 witam na forum!

@Tadeusz19 witam na Forbocie i zachęcam do stałej aktywności na forum 🙂

@budowniczy31 cześć Wojciech! Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne!

@Kocik cześć Piotr, witam na forum i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce!

@krzot cześć Kuba, witam na Forbocie. Zaczynałem w podobnym wieku, powodzenia!

@what witam na forum i zachęcam do reguralnej aktywności na Forbocie 🙂

@lukasz_lorkow witam na Forbocie!

@ANTIKRZ witam na forum, mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🚀

@buri_to69 witam na forum i życzę owocnych eksperymentów z elektroniką w praktyce :)

Witam serdecznie wszystkich użytkowników oraz twórców strony. Mam na imię Maciek  mam 48 lat. Zawsze pragnąłem zgłębć świat elektroniki ale brakowało czasu i był problem z dostępem do wiedzy podanej w zrozumiały, prosyty, praktyczny sposób. To się zmieniło gdy wpadłem na tą stronę. Zakupiłem zestaw do nauki elektroniki poziom 1 i 2. Wcześniej próbowałem swoich sił z "Oślą łączką" Piotra Góreckiego ale bez powodzenia. Interesuję się komputerami w szczególności bezpieczeństwem systemów informatycznych, grą na perkusji i jazdą na rowerze. Chciałem wyrazić wielkie podziekowania i szacunek dla twórców tej strony i i wszystkich osób wspierających i w jakikolwiek sposób związanych ze stroną. Wspaniała robota Szanowni Państwo i wielki szacunek dla Was. Jeszcze raz dziekuję że mogę tu być w tak zacnym gronie.

Maciek 

• Lubię! 2
Dnia 25.12.2024 o 11:38, buri_to69 napisał:

Czesć wszytkim mam na imie Andrzej mam 16 lat i chciałbym zaczać programować w arduino głownie pomógl mi w tym tata poniewaz pod choinke mi kupił kurs i wiele podzespołów

Obecnie nad jakim projektem pracuje to na konkurs szkoła organizuje Giełde pomysłów i wymysliłem sobie aby zrobic mini elektrownie wodną która bedzie zasilac diode led. wiem że nie jest to nadzwyczajny projekt ale kazdy od czegos zaczynał małymi kroczkami do celu

Mini elektrownia wodna to szczytny cel ale potrzebne są informacje dotyczące przepływu wody. Czym będziesz zasilał tę elektrownię? Masz do dyspozycji jakiś ciek wodny czy tylko chodzi o zaprezentowanie możliwości zamiany energii spadającej wody (np. z kranu) na energię świetlną? 

• Lubię! 1
(edytowany)

Cześć. Jestem Antonio i mam 8 lat. Dostałem zestaw pod choinkę. Mój dziadek i wujek wprowadzają mnie do świata elektroniki. Najbardziej podobają mi się diody które świecą. Pozdrawiam wszystkich 

IMG_20241227_173047.jpg

Edytowano przez Antonio2016
Dodanie zdjęcia
  • Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...