Skocz do zawartości

Wątek zbiorczy: powitania użytkowników

Pomocna odpowiedź

Witam,

Mam na imię Wojtek i mam lat 14. Zawsze interesowałem się majsterkowaniem ale przygodę z elektroniką zacząłem w tym roku. Zacząłem się nią interesować gdy dostałem od przyjaciółki taty starą mini wieżę altus d60 i dwa głośniki unitra donica zgc-50-8-44. Gdy się okazało, że deck nie działa i podstawowa wiedza nie wystarczy, postanowiłem się trochę poduczyć. Kurs dostałem na gwiazdkę i jak na razie jestem bardzo zadowolony 🙂

• Lubię! 2

@wojtbrada cześć Wojtek, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z elektroniką w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum 🙂 

@mikolas witam na forum, mam nadzieję, że nasz kurs Ci w tym pomoże!

@Rob1255 cześć Robert, witam na Forbocie i życzę udanych eksperymentów z STM32L4 w praktyce. W razie problemów pytaj śmiało na forum!

@klawy_kapsel witam na forum i zachęcam do stałej aktywności na Forbocie. Mam nadzieję, że nasze kursy będą pomocne 🙂

Witam wszystkich, jestem Wojtek mam 45 lat. Jestem technikiem automatyki elektrycznej i elektronicznej ale nie pracowałem w zawodzie od skończenia szkoły. Sporo rzeczy zapomniało się przez ten czas, a więc postanowiłem sobie przypomnieć to i owo z zakresu elektroniki. Dla mnie to powrót do lat młodości i dawnego hobby. Interesuję się również systemami audio itp. 

• Lubię! 1

Witam.

Mam na imię Jerzy witam wszystkich serdecznie, po długiej przerwie z elektroniką trafiłem na wasz kurs FORBOT, który bardzo mi sie spodobał i postanowiłem dołączyć do was. 

Pozdrawiam was wszystkich.

• Lubię! 1

Uszanowanko 🎩
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 😄 🎆
Nowy rok, stary ja. Jestem Marcin i myślę, że czas zobaczyć co w tej elektronice piszczy. Temat wydaje mi się interesujący od dawna i wreszcie mam okazję go troszkę zgłębić. Jak się czegoś nauczę to może zarażę takim hobby mojego młodego jak trochę podrośnie. 

• Lubię! 1

@jerzy12 Witaj na forum Jerzy! Cieszę się, że spodobał Ci się nasz kurs, zachęcam do stałej aktywności 🙂
@Dziadzia Cześć Marcin! Cieszę się, że postanowiłeś zgłębić temat elektroniki, jest to świetne hobby. Również życzę dużo szczęścia w nowym roku 🎇
@tytusaugustus Cześć! Życzę powodzenia w przygodzie z elektroniką! 🚀
@kebabowiec69 Witaj na Forbocie! Zachęcam do stałej aktywności 😄

• Lubię! 1

Cześć

Odróżniam lutownicę od miernika, to mogę rozpocząć kurs 🙂

Tak na serio, kiedyś uczyłem się w technikum przy WZT, ale życie potoczyło się inaczej.

Coś tam rozumiem i pamiętam, ale bez żadnego doświadczenia. Wracam do tego po 35 latach. Zawsze zazdrościłem specom, którzy potrafili naprawiać moje urządzenia,

podjąłem wyzwanie,  wreszcie samodzielnie sam sobie coś naprawię. Takie moje życiowe postanowienie.

Tak samo z muzyką. Niespełnione marzenia, zawsze chciałem zagrac na pianinie, słuch mam i samodzielnie potrafiłem wydać z siebie kilka dźwięków. Samouk. Teraz dość swobodnIe gram średniozaawansowane utwory i jestem happy. Liczę, że podobnie pójdzie mi z kursem podstawowym elektrroniki.

Pozdrowienia dla speców i wszystkich pozostałych spełniających swe marzenia!

• Lubię! 1

Witam wszystkich!

Mam na imię Maciek i jestem elektrykiem z 16 letnim stażem.

Znalazłem się tutaj, żeby poznać elektronikę od podstaw dla uzupełnienia wiedzy zawodowej o tą dziedzinę.

Działamy! 🙂

Pozdrawiam:)

• Lubię! 1

Bądź aktywny - zaloguj się lub utwórz konto!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto w ~20 sekund!

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj się »

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się »
  • Utwórz nowe...